Hvilken slags headset til Skype?

May 3

Hvilken slags headset til Skype?


Hvis du har en Skype-konto på computeren, kan du bruge programmet til at tale med folk rundt omkring i verden via internettet. Dermed kræver et headset, så du kan høre din samtale partner og hun kan høre dig. Du kan bruge en bred vifte af edb-baserede headset til at tale på Skype, afhængigt af den stil, som du finder mest egnet.

Oversigt

Headsettet du køber til brug med Skype bør udformes til brug med computere udelukkende. Telefon-stil headsets fungerer ikke med Skype-programmet. Headsets fås i mange forskellige stilarter, men vælge en med hovedtelefoner og en mikrofon, snarere end blot at købe et sæt af edb-hovedtelefoner. Emballagen på headsettet angiver det planlagte brug af headsettet, præcisere, om det er til computeren eller telefonen. Hvis emballagen ikke angiver disse oplysninger, kontrollere stikket type hovedtelefoner; hvis du ser et telefonstik i slutningen af ​​kablet, headsettet er for en telefon, ikke en computer.

Forbindelse

Når du køber et headset til brug med Skype, se på sin metode til forbindelse at afgøre, om det vil arbejde for din specifikke maskine. Nogle headset forbindelse til computeren via to ledninger - én for hovedtelefonen og en for mikrofonen. Andre forbinde med et USB-kabel. Hvis din computer ikke har hovedtelefon og mikrofon stik til de to-ledningen stil forbindelse, vælge et headset med USB-forbindelsen.

styles

Stilen og udseendet af din Skype-headset er afhængig af udseende og funktionalitet du ønsker at have. Headsets har typisk to hovedtelefoner og en mikrofon, der strækker sig på en fleksibel bom, så du kan placere det foran munden. Andre headsets er egnede til Skype er mindre og ligner Bluetooth-stil sæt, da de går i kun det ene øre. Du kan også beslutte, om du ønsker traditionelle skum hovedtelefoner eller øretelefoner.

Trådløs

Hvis du bruger Skype for en betydelig mængde tid hver dag eller uge, og ikke ønsker at beskæftige sig med besværet med en snor, der hænger foran dig og kommer i vejen, kan du bruge en trådløs computer headset. Svarende i teknologi til trådløse mus og tastaturer, denne stil af headset har en USB-modtager, som du sætter ind på din computer. Modtageren opfanger signalet, der sendes fra headsettet.


relaterede artikler