Max filstørrelse for en QuickTime-film på iPad

August 16

IPad er en tablet computer fremstillet af Apple. Ud over at surfe på nettet og læse materialer såsom e-bøger og tidsskrifter, kan iPad bruges til at lagre og afspille digital video. Selvom Apple udviklede M4V som den indfødte digitalt videoformat til iPad, iPod og iPhone, enheden understøtter også afspilning til specifikt kodede MOV filer. MOV er filformatet for digital video til brug med Apples proprietære medieafspiller, QuickTime. Mens der er ingen maksimale størrelse for MOV filer på iPad, er den ideelle størrelse for medierne normalt dikteret af tilgængelighed på enhedens lagerplads.

Overvejelser

Mens digitale videoer med større filstørrelser tendens til at have højere kvalitet, de har også en tendens til at tage mere lagerplads. Selvom en high-definition MOV-fil kan uploades til en iPad, kan det ikke være en god idé, hvis enheden har en begrænset kapacitet. Desuden kan digitale videoer, der indeholder en masse data også tage mere tid til at spille. Selv om lyd- og videospor kan kodes med overlegen detalje, kan de udviser hakkende afspilning.

Egenskaber Video

Udover lyd og video codecs, der er andre digitale video egenskaber, der styrer afspilningen af ​​mediet. Framerate er en måling af, hvor mange billeder vises per sekund. Mens digitale videoer normalt er kodet med en framerate på 29.97, er film som regel udskrives en framerate på 23,97. Endvidere opløsning er et mål for, hvor mange særskilte pixel vises i en digital videoens givne dimensioner. Digitale videoer, streame på high definition er kodet i en minimum opløsning på 720p. Og endelig, bitrate refererer til, hvor mange bits overføres under media streaming. Den overordnede kvalitet af lyd- og videospor normalt stige med højere bitrates. Men når det kommer til digital video filstørrelse, opløsning og bitrate er de mest indflydelsesrige faktorer. Naturligvis vil en digital video med en relativt høj opløsning og bitrate være sammenligneligt større, fordi det er kodet til at gemme flere data.

MOV kodningsspecifikationer

MOV filer skal kodes, før de kan uploades og afspilles på iPad. En high-definition MOV-fil skal komprimeres med en High Profile-niveau 4.1 H.264-video-codec med en maksimal opløsning på 1080p. Omvendt skal en standard definition MOV-fil komprimeres med en Simple Profile MPEG-4-video-codec og video dimensioner skal måle 640 x 480. Men uanset deres definition, skal MOV filer streame med 30 billeder per sekund. De skal også indeholde en stereo lydspor, der er offentliggjort i AAC-LC-format. Den audio frekvens skal fastsættes til 48 kHz, mens bitrate kan være op til 160 Kbps pr kanal.

M4V File Conversion

MOV format skal komprimeres, før det kan uploades og ses på IPAD. Som et resultat, kan det være mere fornuftigt at konvertere mediet i M4V format, inden du overfører det på iPad. Apple udviklede M4V format til at arbejde indbygget med iTunes og alle dens media player produkter, herunder iPad, iPod, iPhone og Apple TV. For at konvertere din MOV fil i M4V format, begynde med at importere medier i iTunes. Fremhæv posten for filmen i iTunes-biblioteket og gå til fanen "Avanceret" i menuen program. Vælg indstillingen "Opret iPad eller Apple TV Version" og iTunes vil begynde at konvertere medierne. En bekræftelsesmeddelelse vises, når processen er færdig. Den M4V versionen af ​​MOV-fil vil blive overført til iPad ved næste synkronisering. Da M4V filer er normalt mere komprimeret end MOV-filer, er de relativt mindre i størrelse og mindre tilbøjelige til at tage op IPAD lagerplads.