Hvordan at reparere HP plotter Error 0B0006

April 17

Den DesignJet 1050 og 1055CM er Hewlett-Packard-fremstillede plotter printere, der anvendes i high-end engineering, arkitektoniske, geografiske og design markeder. Selvom printere er designet til mellemstore plot-udskrivning mængder (mellem 10 og 30 per dag), har disse HP plottere lejlighedsvis har problemer og producere fejlkoder. Fejlkoden 0B0006 viser, at der er et problem med enten efterfølgende kabel eller elektronikmodulet, som begge skal fastsættes, før du kan bruge plotter igen.

Instruktioner

1 Sluk HP plotter slukket inden du forsøger at rette fejlen.

2 Sørg for, at efterfølgende kablet er tilsluttet korrekt og fast. Hvis du er usikker på, hvor den efterfølgende kablet er placeret, konsultere HP DesignJet 1050 eller 1055CM instruktionsbogen (se 1050C instruktionsbog i afsnittet Ressourcer, side 259).

3 Tilslut et nyt afsluttende kabel til vognen og elektronik modul, men ikke fjerne den første. Der vil være ledige stik ved siden af ​​den første bageste kablet for at indsætte en anden. Læg den ned fladt og sørg for, at det er helt lige og glat (ingen bobler), før du sætter dens ender i elektronikmodulet stik. Drej plotter igen. Hvis fejlen er væk, slukke printeren igen og fjerne den gamle afsluttende kablet, der forlader det nye kabel på plads. Hvis fejlen stadig er til stede, fortsætte til Trin 4.

4 Kontakt Hewlett-Packard eller en autoriseret HP-forhandler og bede om en ny hovedkortet. Du bliver nødt til helt at erstatte de gamle hovedkortet med en ny. Hvis din plotter er en DesignJet 1050C model (ikke Plus), vil du også nødt til at erstatte hukommelse, firmware og harddisk. For at åbne en supportsag med HP, skal du ringe til telefonnummeret, som blev givet til dig, da du købte kortplotter eller indsende en supportsag form på HP Support Case Manager hjemmeside (se Resources).

TIPS

  • Vær forsigtig, når du fjerner eller tilslutter efterfølgende kablet til elektronikmodulet. Hvis det gøres forkert, kan du brænde elektronikken modulets sikring.