Sådan Slet programmer fra Microsoft Vista

October 7

Den sværeste del af at udføre et program sletning i Microsoft Vista er at komme til det rigtige sted for at slette programmet. Når du lære et par enkle trin, vil du være i stand til at navigere med lethed for eventuelle fremtidige sletninger.

Instruktioner

1 Klik på ikonet Windows på den nederste venstre side af hjemmesiden. Når det åbner, klik på "Control Panel" valg på højre side af det nye vindue. Klik på ikonet, der ligner en lille boks, og en disk, der har teksten "Programmer og funktioner" under den. Vent til næste vindue for at åbne.

2 Når "Fjern eller rediger et program" åbnes, finde det program, du vil slette, og klik på det en gang. Læg mærke til valget er nu skitseret med en lyseblå bar. Ligeledes vil en lille "Fjern / rediger" eller blot linket "Fjern" vises øverst på listen på siden.

3 Vælg linket "Fjern" øverst på siden. Programmet vil begynde at afinstallere. I nogle tilfælde vil Vista spørge, om du vil afinstallere eller ændre programmet, før du fortsætter. Hvis dette sker, skal du vælge knappen ved siden af ​​afinstallere og klik på "Fortsæt". Vent på afinstallere statuslinjen for at fuldføre.

4 Genstart computeren. Dette er ikke nødvendigt på alle afinstallationer, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at fuldføre afinstallationen.

TIPS

  • Hvis pladsen skal ryddes på en computer, slette programmer er en glimrende måde at skabe plads i hukommelsen.
  • Slet ikke programmer, du ikke er bekendt med. Find ud af hvad programmet er at sikre, at det ikke er nødvendigt, før du sletter.