Sådan gendannes dårlige sektorer

July 29

En computers harddisk består af små hukommelsesenheder kaldet "sektorer." Disse "sektorer" journaldata; Men som tiden går, vil sektorerne begynde at gå dårligt og dø, hvilket gør dem ikke længere er brugbare. Men bare fordi det sker, betyder ikke data på drevet ikke længere er brugbare. Når du bruger Microsoft Windows XP, for eksempel de sektorer ikke direkte adgang til, men det er muligt at gendanne oplysninger fra de dårlige sektorer og derefter placere den et andet sted på harddisken eller på en anden hukommelsesenhed.

Instruktioner

1 Indsæt Windows XP-installation disk i computeren den og genstarte systemet.

2 Tryk på en tast når du bliver bedt at starte fra disken. Du bliver nu nødt til at vente, indtil Windows-disk indlæser "Recovery Console". Når valg siden indlæses, skal du trykke på "R" for at komme ind i "Recovery Console".

3 Tryk på "1" og derefter indtaste dit kodeord til XP. Hvis du ikke bruger en adgangskode til at starte Windows, så Genoprettelseskonsol vil springe dette trin.

4 Skriv "chkdsk / r" og tryk derefter på "Enter". Dette vil kontrollere disk (harddisk) for eventuelle beskadigede eller dårlige sektorer. Du vil blive informeret om alle filer scanningen er i stand til at finde og gendanne (det vil automatisk genoprette informationen).

5 Skriv "exit", når scanningen er færdig, og den har inddrevet alle de dårlige sektorer den kan. Hit "Enter" og Windows vil nu genstarte.

TIPS

  • Hvis en eller anden grund, denne proces virker ikke inddrive oplysninger fra dårlige sektorer, gå til Segate fejlfinding side for dårlig opsving sektor (se Resources).