Hvordan man laver en Dating Website

April 7

Hvordan man laver en Dating Website


Internettet er blevet en populær måde for singler at finde deres match, uanset om en langsigtet forhold eller kortvarig dating. Dating hjemmesider betyder, at folk, der er på udkig efter en anden væsentlig nu kan søge efter fysiske og personlige funktioner, de finde på at være attraktive, ikke længere forlader at særligt møde til tilfældighederne. Der er en række af dating websites tilgængelige online. Før opsætning af din egen online dating hjemmeside, skal du beslutte, hvem der skal pitche det mod og hvordan man designer den.

Instruktioner

1 Hvordan man laver en Dating Website

Niche markedsføring til de ældre.

Gøre nogle markedsundersøgelser ved at skabe et spørgeskema om at være single og dating. Dette udføres bedst i et stærkt befolket område som en by, med en større mangfoldighed af enlige, herunder ældre og teenagere.

2 Hvordan man laver en Dating Website

Yoga-dating: en mulig nichemarked.

Saml oplysningerne fra din markedsundersøgelser og identificere en niche. Ideer til gnist din kreativitet kan omfatte folk, der arbejder skiftehold, atleter eller endda yogier, eller dem, der har bestået pensionsalderen.

3 Hvordan man laver en Dating Website

Brug Internet søger at finde en vært websted og domænenavn.

Brug en søgemaskine på internettet for at finde en vært websted til din hjemmeside, og til at oprette et domænenavn. Beslutning om, hvad vært websted til at bruge, vil afhænge af skabeloner, båndbredde og brugervenlighed. Overvej også hvis du er villig til at betale en lille mængde (omkring $ 10 dollars for et domænenavn) eller hvis du ønsker hjemmesiden til at være helt fri for omkostninger.

4 Forskning forbrugerbeskyttelseslovgivning og sørg for, at din tjeneste opfylder sine vilkår. Når du har gjort dette, er du klar til at bygge dit websted. Mange vært sites nu giver trin-for-trin vejledning for kunder uden erfaring i webdesign. Med kun grundlæggende software færdigheder, kan du søge efter skabeloner online og opbygge din hjemmeside i et par timer.

5 Hvordan man laver en Dating Website

Brug andre Internet sociale netværkssider til at øge din trafik.

Annoncer din hjemmeside ved at give links til Facebook, Twitter, LinkedIn, Bebo og andre sociale netværkssider. Disse er uvurderlige reklame billboards for virksomheder. Det er afgørende at øge trafikken til dit websted for at tage føringen i konkurrence blandt andre gratis online dating websteder.

6 Annoncer hjemmesiden via niche netværk også. Brug af eksempel på en gratis dating hjemmeside for yogier, annoncere landsdækkende og hele verden gennem yoga studio nyhedsbreve, magasiner og udstyr detailhandlere. Tilbyd rabatter og særlige tilbud til nye kunder eller faste kunder. Opsæt et link til en business bankkonto eller til Paypal for at lette indtægter og udgifter. 7 Hvordan man laver en Dating Website

Sørg for, at dit websted tillader kampe at kontakte hinanden.

Hverve frivillige kunder til at skabe test profiler og registreringer. Notér eventuelle vanskeligheder eller ulemper, og fastgør dem ved hjælp værten webstedet toolkit. Sørg for, at der ikke er nogen problemer med registrering eller uploade vedhæftede filer. Få dine frivillige kontakte hinanden via webstedet for at sikre, at det fungerer fuldt ud.

TIPS

  • Omsætningen kan øges ved hjælp af virksomheder og sponsorer fra din nichemarked for at annoncere på dit websted, eller for at skrive blogs og artikler. Dette vil også øge brugervenligheden af ​​dit websted.
  • Vær sikker på, at web-design og layout skabe en professionel snarere end en hjemmelavet look.
  • Udgiv en side eller et afsnit af sikkerhedsretningslinjer for dine kunder, herunder punkter på møde op i en travl, offentlige område, indtil de er sikre på deres match er troværdig.

relaterede artikler