Hvorfor har jeg brug WordPress Feedburner Plugin Når Feedburner omdirigeringer?

October 10

Udgivere, der bruger WordPress motoren til at oprette en blog eller hjemmeside er typisk interesseret i at nå muligt det største publikum. Web publicering er ikke begrænset til blot at skabe en hjemmeside. Det omfatter også syndicating indhold i foder, som kan fjernstyres tilgås af andre udgivere og læsere. Googles FeedBurner tjeneste tilbyder en omfattende platform til at skabe og håndtere syndikerede feeds af dynamisk webindhold til din hjemmeside. Hvis du planlægger at udgive regelmæssigt opdateret indhold til din blog eller hjemmeside, vil en syndikering motor såsom FeedBurner giver dig mulighed for at øge rækkevidden af ​​dit indhold.

WordPress

WordPress er en udgivelse motor til at skabe blogs og andre hjemmesider. Husk på, at der er to varianter af WordPress: WordPress.com tilbyder hosting af websteder på deres servere; WordPress.org er en open source-software til selv-hosting. Begge varianter af WordPress støtter plugins og syndikering, selv om open source-software giver mulighed for en bredere vifte af muligheder og tilpasninger.

RSS-feeds

Real Simple Syndication (RSS) er et standardiseret format designet til at give web-udgivere til automatisk Udgiv indhold på deres hjemmesider. RSS er primært designet til dynamiske websteder, der udgiver hyppige opdateringer, såsom blogs eller nyheder feeds. RSS bruges til både syndicating dit eget indhold og offentliggørelse af syndikeret indhold af andre.

FeedBurner

FeedBurner er designet som et system til at offentliggøre syndikeret indhold fra hjemmesider feeds. Det oprindeligt begyndte som et selvstændigt projekt i 2004 og blev senere overtaget i 2007 af Google. Gennem gearing af Google, FeedBurner tilbyder fordele i forhold til alternative RSS metoder. Disse omfatter avancerede trafik analyse gennem Google Analytics og evnen til at inkorporere reklamer i feeds via Google AdSense til Publishers.

FeedBurner og WordPress

FeedBurner kan bruges med WordPress. Det er ikke et absolut krav, at du bruger en FeedBurner plugin med WordPress, men sådanne plugins tilbyder en række fordele. Den primære fordel er enkelhed. Du kan installere og konfigurere et plugin i stedet for at ændre dit websted PHP kode eller header-filer. FeedBurner plugins til WordPress også give dig mulighed for at omdirigere dine kommentarer feeds og alle alternative metoder til, som kan tilgås dit websteds feed. Tre populære WordPress FeedBurner plugins omfatter FD Feedburner, Primær FeedBurner og FeedBurner FeedSmith Extend.


relaterede artikler