Sådan Tilføj Blu-ray til en bærbar via USB

April 20

Blu-ray får sit navn fra den blå-violet laser bruges til at læse eller skrive en Blu-ray-disk. Denne laser har en meget kortere bølgelængde end traditionelle røde lasere, der anvendes i dvd'er. Dette gør det muligt data, der skal pakkes mere stramt på en Blue-ray-disk, som tilbyder højere lagerkapacitet end dvd'er. Den enkleste måde at tilføje Blu-ray-funktionalitet til en bærbar computer, er at købe et eksternt Blu-ray-drev, der sluttes til din bærbare computer via en universel seriel port eller USB.

Instruktioner

1 Boot op din bærbare computer.

2 Sæt det eksterne Blu-ray drev netledning i en stikkontakt, og tænd for enheden. På nogle mærker, dette trin er unødvendig, da drevet udelukkende får strøm via USB-porten. Du foretrækker måske denne type til din bærbare computer, da du stadig kan bruge drevet, når væk fra en strømkilde. Dette vil dog dræne din bærbare computers batteri hurtigere end en eksternt drevet drev.

3 Sæt Blu-ray-drev USB-stik fra drevet til en ledig USB-port på computeren. Din computer genkender automatisk drevet.

4 Indsæt den cd, der fulgte med dit drev, og vælg at køre installationsprogrammet. Installer softwaren spiller, i henhold til instruktionerne, der følger med drevet. Normalt du blot vælge at installere det i vinduet Automatisk afspilning, bekræfter nogle grundlæggende oplysninger, såsom programmet placering eller tilføje genveje på skrivebordet, og programmet klarer resten. Windows Media Player understøtter ikke Blu-ray-teknologi, så installere den medfølgende Blu-ray-afspiller er nødvendigt at tilføje Blu-ray til din bærbare computer.


relaterede artikler