Sådan Skil et Gateway Solo Pro 9300

May 4

Solo Pro 9300 er en model af bærbar computer fremstillet af Gateway, et datterselskab af Acer, Inc. baseret i Irvine, Californien. Du vil måske tage ud din Solo Pro 9300 bærbare computer, hvis du har brug for at gemme computeren i en længere periode, eller hvis du har brug for at få adgang til visse indre dele af den bærbare computer. Demontering din Solo Pro 9300 er forholdsvis ligetil og bør kun tage et par minutter.

Instruktioner

1 Sluk for computeren, og fjern alle kabler tilsluttet computeren, herunder strømkablet.

2 Luk skærmen, og vend computeren, så bunden vender opad.

3 Skub batteriets udløserknap og lirke batteriet fra computeren ved hjælp af spidsen af ​​fingrene. Med forsiden af ​​computeren mod dig, er låsen batteriet frigivelse placeret nogenlunde i midten af ​​bunden af ​​computeren.

4 Skub og hold cd / dvd-drevet udløseren, placeret på bagsiden til højre på computeren. Skub forsigtigt ud cd / dvd-drevet fra den bærbare computer.

5 Skub og hold den modulære bay udløseren, som ligger lige bag batteriet udløseren. Skub forsigtigt ud den modulære bugten fra den side af den bærbare computer ved siden af ​​cd / dvd-drevet.

6 Skru hukommelse bay skruer med Phillips skruetrækker. Hukommelsen bugten ligger nær midten, mod bagsiden af ​​bunden af ​​den bærbare computer.

7 Løft låget af hukommelsen bugt dække. Skub ud klippene holder ned hukommelsesmodulet. Modulet vil glide opad; forsigtigt trække det ud af computeren.

8 Løsn skruerne ned sølv harddisk nu synlige i området tidligere besat af den modulære bay fjernet i trin 5. Skub drevet til venstre for at fjerne det fra dets forbindelser, løft den ud af computeren.

9 Tryk på knappen PC Card udgivelse på siden af ​​computeren, hvis der indsættes et pc-kort. Kortet vil poppe ud, så du kan fjerne trække det ud af computeren.

10 Saml sammen brikkerne i din Gateway Solo Pro 9300. Computeren er nu demonteret.