Er Microsoft Vista Har en indbygget firewall?

June 23

Er Microsoft Vista Har en indbygget firewall?


Windows Vista har en indbygget firewall. Den kan indstilles til at starte automatisk, og det vil opdatere sin register, når du opretter forbindelse til internettet. Windows Firewall er en del af Windows Security Center, en suite, som også omfatter Windows Defender - en anti-spyware program.

Beliggenhed

Windows Firewall kan tilgås fra Security Center. Vælg "Control Panel" fra menuen Start. Den Security Center har et symbol på et skjold delt i fire farver. Det er også muligt at få adgang til Windows Firewall direkte fra kontrolpanelet. Ikonet at kigge efter, er en globus med en mur foran det.

Fungere

Windows Firewall vil blokere ethvert forsøg fra ethvert program til at etablere en forbindelse med computeren. Dette kan blokere ønskede trafik og så softwaren giver mulighed for at erklære visse programmer som "Undtagelser". En port nummer kan også gives som en undtagelse.

Deployment

Windows Firewall, at det er en dårlig idé at have to firewalls kørende. Hvis du har installeret anden firewall-software, skal du slå Windows Firewall fra.


relaterede artikler