Sådan Gem som tabulatorsepareret i Excel 2007

October 24

Excel 2007 er en kraftfuld lommeregner og data management værktøj, men nogle gange er du nødt til at få adgang til dine data i et andet program. Hvis det andet program gør støtte Excel 2007 s .xlsx-formatet, skal du konvertere det til et kompatibelt format. En af de mest universelt kompatible formater er en tabulatorsepareret tekstfil. Excel 2007 kan du hurtigt konvertere dit regneark til dette format via "Gem som" kommando.

Instruktioner

1 Åbn dit regneark i Excel 2007.

2 Klik på den øverste, venstre "Office" -knappen, peg på "Gem som" og klik på "Andre formater."

3 Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Gem som type" og vælg "Tekst (tabulatorsepareret) (* .txt)." Du kan også ændre filnavnet, hvis du foretrækker, i feltet "Filnavn".

4 Klik på "Gem".

5 Klik på "OK" i advarslen, som fastslår, at kun det aktive ark vil blive gemt. Den tabulatorsepareret format understøtter ikke flere ark.

6 Klik på "Ja" i den advarsel, hvori det hedder, at nogle funktioner og format er uforenelige med tabulatorsepareret format og vil blive tabt. Fanen afgrænset format er en ren tekst-format, så eventuelle særlige formatering, makroer, tekstbokse og andre sådanne funktioner vil ikke blive eksporteret.