Sådan får en Indiana fødselsattest Online

March 12

Sådan får en Indiana fødselsattest Online


Erhvervelse af en fødselsattest er ofte en reel besvær for dem, der ikke kan få fri fra arbejde for at ansøge om dokumentet i person.If du forsøger at få fat i en Indiana fødselsattest, staten gør det nemt ved at tillade en uafhængig virksomheden, VitalChek, at behandle alle online forespørgsler. Anskaf fødselsattester for dig selv eller et medlem af din nærmeste familie gennem hjemmesiden.

Instruktioner

1 Organiser alle dokumenter. For at ansøge online for en Indiana fødselsattest, skal du kende fødestedet, fødselsdato, certifikat indehaverens navn, og forældrenes juridiske navne. I nogle tilfælde, vil du også nødt til at levere moderens pigenavn samt navnet på det hospital, hvor fødslen fandt sted.

2 Organiser yderligere dokumentation til fremtidig brug. Hvis du ikke er noteret på fødselsattest og ikke har en nær slægtning opført enten, du nødt til at levere VitalChek med mere information om din ret til certifikatet. Dokumenter såsom værgemål papirer eller fuldmagt kan faxes til VitalChek efter afslutningen af ​​ordren. Hold disse dokumenter til brug efter endt online proces.

3 Besøg VitalChek hjemmeside og indtaste de nødvendige oplysninger. Ved ansøgning om din egen fødselsattest, vil hjemmesiden bede dig om dit navn, dato og fødested samt din grund for opnåelse af fødselsattest. Hvis du er en umiddelbar familiemedlem, kan du købe en Indiana fødselsattest, hvis du navngivet på certifikatet eller din nære slægtning er; for eksempel, kan en bedstemor få en kopi af hendes barnebarn fødselsattest, hvis barnet er navngivet på dokumentet som mor eller far.

4 Komplet og efterprøve alle oplysninger. Den VitalChek hjemmeside vil bede dig om at indtaste yderligere oplysninger i den rækkefølge form, såsom forældres navne, nuværende adresse og shipping metoder. VitalChek kan sende fødselsattest gratis med almindelig post, men anbefaler en mere sikker levering, såsom UPS.

5 Betal de relevante gebyrer. VitalChek accepterer større kreditkort, herunder Visa, Mastercard, American Express og Discover. I november 2010, fødselsattester koster $ 10, sammen med en $ 12,95 ekspeditionsgebyr. Ventetiden kan være alt fra tre hverdage - med udtrykkelig porto - op til 14 dage.

TIPS

  • Har adoptiv oplysninger ved hånden når at få en Indiana fødselsattest online.
  • Overveje at bestille mere end en fødselsattest på et tidspunkt; VitalChek kun afgifter $ 4 for en ekstra kopi.

relaterede artikler