Udskrivning på Pre-foldet papir

March 7

Udskrivning på Pre-foldet papir


Pre-foldet papir, også kendt som præ-scoret papir, tillader karton eller brochurer kan foldes med lethed. Pre-foldet papir indeholder folder på overfladen af ​​papiret, som lader personen trykning identificere hvilke områder er sikre for tekst, og hvor folderne skulle opstå. anbefales Pre-foldet papir til brug med specifikke inkjet printer modeller som dem, der foretages af Canon og Hewlett Packard, som er angivet på pakken. Tungere karton pre-scoret papir prints bedst på laserprintere.

Instruktioner

1 Åbn brochuren eller kort dokument fil i programmet det blev oprettet i. Efter åbning, skal du indstille printerens indstillinger til at passe til dimensionerne af den præ-foldet papir, der skal bruges. Dette kan findes under "File" i værktøjslinjen og derefter "Printerindstillinger" på listen over valgmuligheder. Klik på fanen "Sideopsætning", og vælg papirtypen fra afsnittet "Sidestørrelse" i vinduet. Klik på "OK".

2 Placer pre-scoret papir i printerens arkføder, med det ydre ansigt af papiret vender i den grafiske retning. Den ydre overflade af papiret har en dyppet krølle, mens den indre flade har en hævet linie. Placer tre til fem ark i magasinet på én gang for at forhindre papirstop, og juster papirstyrene, så det passer til papiret.

3 Udskrive teksten på den ydre flade af den præ-foldet papir. Vælg "File" efterfulgt af "Udskriv" fra værktøjslinjen. Indtast antallet af ark, der udskrives i feltet "Kopier", eller skubbe på pilen for at øge kopien beløb. Klik på knappen "Udskriv" for at starte udskrivningen.

4 Flip pre-scoret kort forbi, hvis den dobbelte udskrivning funktion er ikke tilgængelig i printerens indstillinger, og udskrive på den indvendige side af papiret. Re Sæt kortene i papirbakken vender i den grafiske retning. Vælg "File" og derefter "Udskriv" igen. Indtast antallet af kopier, der udskrives i boksen "Kopier", og tryk på "Udskriv".

5 Fold kortet på de angivne foldelinier. Dette kan gøres med hånden, uden brug af en knogle mappen, med de på forhånd foldede linjer som en guide. En knogle mappe er en kort crafting værktøj, der tillader ridselinier, der skal foretages, og kort, der skal foldes nøjagtigt efter foldning i hånden.


relaterede artikler