Sådan Clean en Ink Printhead

November 10

Sådan Clean en Ink Printhead


Hvis dokumenterne udskrives af printeren er falmede eller forvrænget, og printeren er ikke indikerer, at blækket er lav, rengøring skrivehovederne vil ofte genoprette udskriftskvaliteten af ​​din printer. Alle blækpatroner har dyser, der frigiver blækket som udskriver maskinen. Det er ikke ualmindeligt, at disse hoveder til at tilstoppe, hvilket reducerer mængden af ​​blæk i stand til at passere gennem dem. Windows giver dig mulighed for at rense dine print hoveder ved hjælp af printerens egenskaber vinduer operativsystemet.

Instruktioner

1 Åbn "Start" menuen og klik på "Enheder og printere" eller "Printere".

2 Højreklik på printeren, og vælg "Egenskaber for printer" eller "Egenskaber".

3 Klik på fanebladet "Vedligeholdelse" eller "Utility" i toppen af ​​vinduet Printer Properties.

4 Klik på "Rengøring", og derefter vælge den patron, du gerne vil rengøre.

5 Sørg der er papir i printeren, og klik derefter på "Execute" for at starte renseprocessen.

6 Klik på "Nozzle Check" i vinduet Printer Properties den efter renseprocessen er afsluttet. Klik på "Udfør" for at køre "Nozzle Check" proces, som giver dig mulighed for at bestemme, om skrivehovedet stadig er tilstoppet. Kig på printresultater efter Nozzle Check og sammenligne dem med vejledning på skærmen. Hvis linjerne er brudt, er dyserne stadig tilstoppet, og dyserne kræver yderligere rengøring.

7 Klik på "Deep Rengøring" for yderligere at rense printhovedet, hvis Nozzle Check angiver, at der er behov for yderligere rengøring. Vælg blækpatronen til dyb-ren og derefter klikke på "Udfør" for dyb-clean patronen.