Sådan oprettes Easy Nyhedsbreve

December 28

Sådan oprettes Easy Nyhedsbreve


Hvis du kører en lille virksomhed eller en velgørende organisation, kan du ønsker at kommunikere regelmæssigt med dine kunder og donorer. Overvej crafting en let nyhedsbrev, der giver dine læsere de nyheder, de har brug for og opfordrer dem til at fortsætte med at udnytte dine tjenester eller give deres støtte. Du kan gøre dette ved at downloade og tilpasse et gratis Microsoft Word nyhedsbrev skabelon. Du kan derefter udskrive og sende dit nyhedsbrev - eller e-mail det.

Instruktioner

1 Åbn et nyt Microsoft Word-dokument. På dit skrivebord, skal du kunne se ikonet for Microsoft Word. Dobbeltklik på ikonet.

2 Klik på "Office-knappen" i øverste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Ny". Rul ned menuen med nye dokumentformater muligheder, indtil du ser "Nyhedsbreve". Dobbeltklik på dette link.

3 Rul gennem de gratis nyhedsbrev skabeloner, indtil du finder en, du kan lide. Dobbeltklik på nyhedsbrevet ikon. Det vil hente i en ny Microsoft Word-dokument.

4 Tilpas dit nyhedsbrev ved at klikke på tekstboksene, fremhæve teksten, og erstatte den med din egen. Nyhedsbrevet tekstbokse er pre-designet og sæt med bestemte skrifttyper og størrelser. For eksempel, hvis du udskifter filler overskrift, vil din tekst blive vist i standard skrifttype og størrelse dikteret af skabelonen.

5 Klik på billedet bokse. Klik på "Indsæt" på værktøjslinjen, efterfulgt af "Picture". Rul gennem billedfiler, og dobbeltklik på det foto, du gerne vil bruge i dit nyhedsbrev. Den vises i boksen. Klik på billedet, og flytte det med markøren for at justere det i foto kassen.


relaterede artikler