Sådan Mix ATA & SATA-drev på en Asus bundkort

May 4

Sådan Mix ATA & SATA-drev på en Asus bundkort


Selv om de fleste moderne bundkort flytter til primært Serial ATA eller SATA-forbindelser, de fleste bundkort stadig giver brugeren mulighed for at vedhæfte en gammel stil ATA stik til bestyrelsen. Dette kan være nyttigt, hvis bruger en ældre komponent, der ikke har en forbindelse til SATA kabler. Heldigvis blande de to stilarter stik er ikke svært og kræver blot at sikre, at du har sat indstillingerne master / slave.

Instruktioner

1 Tilslut SATA og ATA-enheder til de relevante steder på bundkortet.

2 Boot computeren og tryk på F10, når skærmen står, "tryk på F10 for at indtaste opsætning." Vær opmærksom på, at de fleste ASUS bundkort bruge F10-tasten for at komme ind i BIOS setup skærmen, men nogle kan bruge andre taster.

3 Naviger til den "vigtigste" i BIOS-skærmen og sikre, at den primære harddisk, der indeholder pc'ens system er valgt som det primære drev. Sæt eventuelle sekundære drev som "slave" drev.

TIPS

  • SATA-forbindelser er meget hurtigere end ATA tilslutninger. Hvis du kører to harddiske, den ene er forbundet med et ATA kabel og en forbundet med en SATA kabel, er det værd at sikre at systemet er installeret på SATA harddisk.

relaterede artikler