Sådan Clean en Compaq bærbar tastatur

March 7

Sådan Clean en Compaq bærbar tastatur


Computer tastaturer er en integreret del af hverdagen brug af computeren. Tastaturer kan være magneter for støv, krummer, og andre små partikler, der kan blive fanget mellem tasterne af bestyrelsen og bosætte i bunden. Hvis din Compaq laptop tastatur ikke fungerer på samme, siger du oplever problemer med dine nøgler stikning eller ikke skrive ordentligt, dens sandsynligvis tid til at rense dit tastatur. Brug et par små redskaber, en smule tålmodighed, og rengøringsmateriel, kan du hurtigt og effektivt rense dit Compaq tastatur og forbedre ydeevnen.

Instruktioner

Sådan Clean en Compaq bærbar tastatur

1 Luk computeren ned, og tag din bærbare computer fra sin strømkilde. Vend forsigtigt den bærbare computer på hovedet og tryk et par nøgler til at frigive noget stort affald, der kan blive fanget mellem dem.

2 Hold dåse komprimeret luft fast og placere den 1 tomme fra tastaturet. Tryk på aftrækkeren for at frigive luften og fjerne enhver snavs, der kan være langvarig omkring eller under tasterne.

3 Placer et par dråber af den isopropylalkohol på enden af ​​din vatpind. Brug vatpind til forsigtigt at rengøre siderne af tasterne på tastaturet.

4 Fugt din ren klud med en lille mængde varmt vand. Brug denne klud til at rengøre toppen af ​​tastaturet og tasterne. Brug hurtige, blide strøg til at tørre ned toppen af ​​nøglerne.

5 Sæt din bærbare tilbage til strømkilden efter afslutningen af ​​rengøring. Gentag trin 1 til 5 gang om måneden eller mere, som du anser for nødvendige.

TIPS

  • Brug en lille mængde isopropylalkohol ved rengøring tastaturet. Du vil vatpind til at være fugtig med løsningen, ikke dryppende våd.
  • Nogle kilder kan hævde, at computertastaturer (nemlig desktop) kan placeres i opvaskemaskinen for rengøring. Denne metode kan ikke anbefales, da tastaturet indeholder elektriske enheder i den ramme, der kan korte når de udsættes for vand.

relaterede artikler