Sådan Go live på YouTube

August 22

I april 2011 YouTube rulles ud sin betaversion af YouTube Live - en udsendelse, der giver YouTube Partners til at skabe nogen tid eller planlagt begivenhed live streaming på deres kanaler. Som i denne publikation dato, er YouTube ikke en proces til at ansøge om udsendelse funktionen levende. I stedet er YouTube udrulle tjenesten langsomt til YouTube Partners, der opfylder visse YouTube kriterier. For at gå live, skal du opfylde disse kriterier, og derefter vente på YouTube at tilbyde dig den service.

Instruktioner

1 Ansøg om at blive YouTube-partner. YouTube definerer Partners som brugere med fokus på at generere indtægter fra deres nuværende publikum via YouTube. Hvis du allerede er en YouTube-partner, skal du springe dette trin over.

2 Regelmæssigt gennemgå og følge YouTubes retningslinjer for fællesskabet og servicevilkår (TOS). YouTube vil ikke overveje din konto for programmet, hvis du undlader at følge de retningslinjer eller TOS. Dette omfatter at begå krænkelse af ophavsretten.

3 Opdater din kanal regelmæssigt og ofte. En aktiv Partner konto i "good standing" rangerer højere end en konto i god stående med let aktivitet.

4 Tjek din konto hver dag for YouTube Live salgsfremmende pop-up fortæller dig, at din konto er godkendt til live streaming. Når du modtager godkendelse, skal du gå til YouTube Live side, klik på "Kom i gang med livestreaming" linket, og følg vejledningen på skærmen for at streame videoer.

TIPS

  • YouTube garanterer ikke automatisk Partner godkendelse. Ved behandlingen af ​​en ansøgning, ser YouTube på en række faktorer, såsom din kanal indhold, land placering, publikum numre, og om dit primære fokus er at generere indtægter eller få en større seertallet.

relaterede artikler