Hvordan man laver en Tag Cloud i Blogger

May 6

Blogger kan du tilføje tags til hvert indlæg, som du opretter. Blogger kalder post-tags "labels", og du kan bruge dem til at tilføje ord og sætninger, som opsummerer indholdet af dine indlæg. Når du har oprettet mange indlæg til din blog, kan du bruge dine indlæg tags til at give dine læsere en måde at finde lignende indhold, efter at de læser noget de kan lide. Tilføj et tag sky til din blog for at vise en liste over hver mærke du har brugt, og give dine læsere en måde at finde det indhold, de ønsker hurtigt.

Instruktioner

1 Log ind på Blogger.com ved at indtaste den e-mailadresse og adgangskode, der er tilknyttet din Google-konto. Dette bringer dig til ledelsen side for din blog.

2 Klik på linket "Design" under "Administrer Blogs" overskrift for at vise layout skabelon til din blog.

3 Klik på en af ​​"Tilføj en Gadget" links på layoutet skabelon til at angive, hvor du ønsker at placere tag cloud. Browseren åbnes Bloggers menu "Tilføj en gadget" i et pop-up vindue.

4 Rul nær bunden af ​​vinduet og klikke på plustegnet ved siden af ​​"Labels" gadget.

5 Skriv et navn til tag cloud, såsom "Tags" eller "Labels", i "Title" feltet.

6 Klik på "Alle etiketter" eller "Valgte Etiketter" alternativknap for at angive, hvor mange tags, du ønsker skyen at vise. Klik på linket "Rediger" efter at have klikket "Valgte Etiketter" til at vælge de tags.

7 Klik på "Alfabetisk" eller "Ved Frekvens" alternativknap for at angive, hvordan du ønsker mærkerne skal sorteres.

8 Klik på "Cloud" radio -knappen for at vise tags i en sky konfiguration.

9 Klik på "Vis antal stillinger label pr" afkrydsningsfeltet for at vise antallet af stillinger, der indeholder et givet mærke ved siden af ​​hver tag i skyen.

10 Klik på knappen "Gem" for at tilføje cloud tag til din blog.


relaterede artikler