Sådan Konverter MS Office-filer til Mac

April 21

Sådan Konverter MS Office-filer til Mac


Omdannelsen af ​​Microsoft Office-filer til deres Apple iWork ækvivalenter er en enkel opgave med en computer med Mac OS X og Apple iWork installeret. Desværre er der i øjeblikket ingen måde at udføre denne konvertering fra Windows eller uden Apples iWork suite.

Instruktioner

1 Åbn iWork-program, der svarer til den Office-dokument, du ønsker at konvertere. For Microsoft Word-dokumenter, som normalt har .doc udvidelsen, vil dette være Apple Pages. Microsoft Excel-dokumenter slutter med .xls forlængelse vil bruge Apple Numbers. Microsoft Powerpoint-dokumenter, typisk har en .ppt forlængelse, vil bruge Apple Keynote. Visio eller Access dokumenter kan ikke konverteres bruger en Mac.

2 I "Skabelonvælger", der popper op, klikker på "Åbn en eksisterende fil." The iWork app vil præsentere dig med en "Open" dialogboksen. Alternativt kan du bruge tastetryk "Kommando-O" efter åbning dit iWork-program for at åbne "Open" dialogboksen.

3 Træk dine MS Office-dokumenter i "Open" dialogboksen. Alternativt kan du bruge boksen til at navigere til dine Office-dokumenter. Klik på "OK". Dokumentet vil blive importeret til iWork. Et popup vindue vil informere dig om eventuelle problemer, der opstår i løbet af filkonvertering. Gennemgå eventuelle advarsler, du modtager i denne dialog og se dine dokumenter for at sikre, at konverteringen har fundet sted uden problemer. På dette tidspunkt, har du et Office-dokument på disk og en omformateret iWork tilsvarende i hukommelsen.

4 Klik på "Gem som ..." fra menuen Filer. Alternativt kan du bruge tastetryk "Kommando-Skift-S" for at opnå den samme effekt. Vælg et navn til din iWork version af dit dokument og klik på "OK".

TIPS

  • Almindelige problemer under konvertering omfatter miste overgange ved konvertering Powerpoint filer til Keynote og tab af paragrafkanter ved konvertering Word filer til Pages.
  • Når du gemmer iWork version af dit dokument, kan du klikke på pil ned for at modtage en udvidet række muligheder for at gemme dokumentet, herunder evnen til at vælge en iWork-version til brug. Det kan hjælpe, hvis du har iWork 09, men har brug for at sende dine dokumenter til en bruger, der stadig har iWork 08 eller tidligere.
  • Du kan bruge Apples Automator eller AppleScript at programmere en brugerdefineret program til hurtigt at udføre disse konverteringer.