Sådan Set Up Trådløst internet på XP

June 15

Sådan Set Up Trådløst internet på XP


Windows XP har indbygget understøttelse for tilslutning til trådløse netværk eller hotspots at give adgang til internettet eller andre netværksrelaterede funktioner. Når i rækkevidde af et trådløst netværk eller hotspot, kan brugerne få adgang dialogboksen Connection Wireless Network for at vælge et netværk for at oprette forbindelse til og begynde at surfe på internettet. Med en computer, der kan oprette forbindelse til et trådløst netværk, kan brugerne surfe på internettet, tjekke e-mail eller blive underholdt hvor internetadgang.

Instruktioner

1 Tænd computeren Wi-Fi-adapter. Hvis det er indbygget i din bærbare computer; kontakten vil være langs kroppen af ​​din bærbare computer eller med genvejstaster på din computer. Hvis du bruger en stationær computer med en USB-adapter, skal det automatisk være på.

2 Find hurtig i systembakken fortæller dig Windows har opdaget et trådløst netværk. Højreklik på ikonet og vælg "Vis tilgængelige trådløse netværk."

3 Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til den liste, der vises, og klik på "Opret forbindelse". Hvis det netværk, du ønsker at oprette forbindelse til, ikke er angivet, klik på "Opdater". Når netværket vises på listen, skal du fortsætte til at oprette forbindelse til det.

4 Hvis det trådløse netværk, du ønsker at få adgang er krypteret, vil du blive bedt om at indtaste en trådløs nøgle. Indtast den trådløse nøgle, du blev leveret af netværksadministratoren og indtaste det igen i det andet felt. Når du er færdig, klik på "Connect". Hvis du bruger en trådløs hotspot eller er i et offentligt sted, netværket vil højst sandsynligt ikke være krypteret og vil ikke kræve en trådløs nøgle. Din computer vil advare dig om tilslutning til ubeskyttede netværk. Klik på "Opret forbindelse alligevel" for at fuldføre forbindelsen processen.

5 Åbn din webbrowser og teste din nye trådløse internetforbindelse ved at navigere til en webside.


relaterede artikler