En liste over funktioner i Excel

February 25

Selvom et regneark er en effektiv måde at vise oplysninger, den sande magt kommer med de tilgængelige funktioner, der kan bruge celle data til at udfylde hele tabeller. Microsoft Office Excel er en af ​​de mest magtfulde spreadsheeting applikationer med et robust mængde funktioner, herunder matematiske, logiske, og statistiske operationer. Kendskab til de mest populære og almindeligt anvendte funktioner i Excel kan hjælpe dig med at automatisere almindelige operationer i dine egne tabeller.

Dato og tid

Dato og tid operatører er almindeligt anvendt i regneark. Den DATO-funktionen vil tage et år, måned og dag, drej dem ind i en standardiseret dato. Dette er nyttigt, hvis du har mennesker ind opdaterede oplysninger i separate celler og ønsker det skal vises i henhold til et bestemt format. Mange dato og tid funktioner kræver et serienummer eller konvertere fælles notation til et serienummer for manipulation. Ved fodring serienumre til en dato funktion, kan du bruge den tid, i dag, eller NU funktioner til at modtage serienumre fra en standard notation. På samme måde kan du bruge sekund, minut, time, dag og måned funktioner til at konvertere et serienummer til en almindelig dato notation til visning.

Engineering

Der er mange tekniske funktioner til Excel, men den mest almindeligt anvendte, er reglerne for konvertering. BIN, DEC, HEX, og oktober er alle mulige talsystemer du kan konvertere mellem. Sæt to sammen, med en 2 i mellem og du kan konvertere mellem hver. DEC2HEX, for eksempel, er en funktion, der konverterer decimal til hexadecimal mens OCT2BIN ville konvertere oktal til binær. Ud over at arbejde med forskellige talsystemer, der er engineering funktioner til at arbejde med komplekse og imaginære tal i regneark. Se Microsoft Function Anmodning om en omfattende liste (se Resources).

Information og Logic

Ofte gange, vil tabeldata skal kontrolleres for at sikre, at indgangen er af en ordentlig type. Information funktioner tage sig af dette og begynder med IS erklæring. ISEVEN, ISNUMBER, ER.ULIGE, og ISTEXT alle kontrollere input for at sikre det passer bordet ordentligt. Ud over at kontrollere oplysninger, kan logiske udsagn bruges til at sammenligne med værdier før du fortsætter. OG, FALSK, IF, NOT, OR, og SAND kan alle anvendes til sammenligning celle- og input værdier. Kombineret med oplysninger funktioner, kan logiske funktioner hjælper til at guide et regneark bruger til at udfylde de korrekte værdier.

Math

Grundlæggende matematiske funktioner er de mest almindeligt anvendte del af Excels funktion bibliotek. SUM, KVOTIENT, og PRODUCT udføre grundlæggende matematiske funktioner. Desuden funktioner som SELV, for afrunding til nærmeste lige tal, eller ROUND kan bruges til at manipulere tallene efter de er blevet indtastet. Også almindeligt anvendte er RAND, en funktion til at frembringe et tilfældigt tal eller PI til bearbejdning af pi i beregninger. Endelig konvertering funktioner såsom ROMAN, til konvertering til romertal fra decimal, kan hjælpe med at formatere tal til visning.