Hvordan kan jeg finde ud af, hvem sendte mig en e-mail?

February 13

Alle har mindst én instans, hvor han eller hun modtager en e-mail fra en person uigenkendelig --- eller værre --- nogen mistænkelige. Der skal være mindst en måde at spore sådanne meddelelser til at opdage eller få kendskab der sendte dem. Der findes en række hjemmesider designet til at udføre disse reverse opslag; vælge, hvilke den ene, og de muligheder, hver giver afhænger af, hvor presserende eller alvorlig dit behov for at vide, er.

Email Finder

Email Finder (se Resources nedenfor) er måske den mest populære måde at se op der har sendt dig en e-mail. Du har et valg af enten indtaste emailadresse selv eller, hvis den findes, navnet. Du har to betalingsmuligheder for sådanne søgninger. Der er mulighed for at betale $ 1,95 om måneden for ubegrænset søgninger eller vælge at gøre en engangs-søgning for $ 14,95. Søgeresultaterne er mere grundig end blot ejeren af ​​e-mail-adresse. Ejerens navn og fysisk adresse, telefonnummer, sociale netværk medlemskaber, fotos, erhverv og andre oplysninger er også afsløret, hvis de er tilgængelige.

Gratis e-mail Søg

Men hvis du ikke er interesseret overhovedet i at betale for din e-mail-søgning, er der, mulighed for at bruge Gratis Email Search (se Resources nedenfor). Her er det kun den e-mailadresse, ejerens placering og IP-adresse (som angiver computeren fra hvor e-mailen blev sendt) er afsløret. Hvis du har brug for mere information, vil du blive dirigeret til Email Finder til at betale for mere omfattende service, da webstedet beføjelser Gratis e-mail Search.

reverse Records

En tredje sted at finde ud af hvem der har sendt dig e-mail er Reverse Records (se Resources nedenfor). Der, du har mulighed for at betale en engangs-gebyr på $ 14,95 eller tilføje et årligt gebyr på $ 9,95. En mere omfattende online optegnelser information udbyder end enten Email Finder eller Gratis Email Search, Reverse Records giver også mulighed for at gøre reverse opslag ved hjælp fastnet og mobilnumre, fysiske adresser, cpr-numre og endda udføre sex-gerningsmanden søgninger ved Postnummer.

Fordele

Selvfølgelig, for mistænkelige e-mails, du ønsker at spore, hvor de kom fra for at beskytte dig selv fra Internet scam kunstnere. Men en sådan praksis er også nyttigt at finde og rette data for gamle venner, familie og bekendte. Uanset hvad, hjemmesider for sporing e-mails, der pique din nysgerrighed er til for at give dig fred i sindet eller i det mindste, genetablere forbindelser.


relaterede artikler