Hvordan at spare en DVD på din computer

February 7

Hvordan at spare en DVD på din computer


Hvis du har fået data eller oplysninger på en DVD, kan det være kodet ind i et format, der ikke er anerkendt af din computer, når du forsøger at kopiere til din computer. DVD-ripping software bruges til at udtrække oplysninger om DVD og kode det til et format genkendes af computeren. Det er vigtigt at bemærke, at medmindre du har tilladelse til at kopiere dvd, sparer indholdet af en DVD kan være ulovligt.

Instruktioner

1 Bestem hvis du har rettigheder til lovligt kopiere og gemme DVD'en på din computer til personlig brug. DVD'en vil staten nogen begrænsninger. De fleste film og software på DVD'er gør det ulovligt at kopiere, gemme eller distribuere.

2 Hent og installer en dvd ripping program. Har en online søgning efter "DVD ripping software" eller "DVD ripping download." En DVD Ripper er i stand til at læse DVD-formatet, udtrække den digitale information og derefter koder det til et filformat, genkendes på din computer.

3 Start DVD ripping program efter det er blevet installeret på din computer.

4 Indsæt den ønskede DVD, som du ønsker at gemme på din computer i dvd-drevet. Følg anvisningerne i programmet til at gemme din DVD.


relaterede artikler