Fordele ved en LinkedIn Premium-konto

March 27

Fordele ved en LinkedIn Premium-konto


LinkedIn, den professionelle networking site, tilbyder flere gratis funktioner til sit netværk af mere end 100 millioner brugere. Hvis du er seriøs om at gøre mest muligt ud af LinkedIn, overveje at opgradere til en premium konto. LinkedIn tilbyder tre typer af premium konti: Forretning, jobsøgende og Talent Finder. Priser for premium konti varierer, starter ved $ 19,95 per måned.

Premium-funktioner

Hvis du er ny til LinkedIn, kan du ikke være bekendt med nogle af de funktioner, premium konti tilbyder, såsom InMail, OpenLink og Profile Organizer. Sætte dig ind i disse funktioner vil hjælpe dig træffe det rigtige valg, når det bestemmes, hvilken konto der er bedst for dig. InMail er en privat besked system, som du kan bruge til at sende beskeder med en anden LinkedIn bruger, der ikke er din forbindelse. Den OpenLink netværket lader LinkedIn-brugere kontakte dig uden at betale for InMail. Profil Organizer giver dig mulighed for at gemme profiler af LinkedIn brugere i mapper og tilføje noter om din kontakt med disse brugere.

Forretning

LinkedIn forretning premium-konti er egnet til brugere, der søger potentielle kunder og samarbejdspartnere. LinkedIn tilbyder tre niveauer af business premium konti: Forretning Pro og Executive. Alle tre niveauer tilbyder gratis messaging med OpenLink, og lad dig se udvidede søgeresultater, udvidede profiler for alle på LinkedIn, og en komplet liste over folk, der har set din profil. Afhængig af niveau, du vælger, får du også et bestemt antal InMails, introduktioner, gemte søgning advarsler og Profil Organizer mapper.

Jobsøger

I dagens konkurrenceprægede arbejdsmarked, jobsøgende nødt til at gøre alt, hvad de kan for at skille sig ud fra mængden. LinkedIn tilbud tre niveauer af premium regnskab for jobsøgende: Job Seeker Basic, Job Seeker og Job Seeker Plus. Alle tre niveauer tilbyder et Job Seeker Badge skal vises på din profil, detaljerede oplysninger løn for sekscifrede job, en liste som en featured ansøger i søgeresultaterne, og gratis messaging fra personalekonsulenter med OpenLink. Afhængigt af det niveau, du vælger, får du også et bestemt antal månedlige InMails og introduktioner.

Talent Finder

LinkedIn tilbyder konti målrettet til de specifikke behov i personalekonsulenter, der bruger sitet til at finde kvalificerede job kandidater. Der er tre niveauer af premium konti for personalekonsulenter: Talent Basic, Talent Finder og Talent Pro. Alle niveauer giver premium søgefiltre, udvidede profiler for alle på LinkedIn, gratis beskeder fra kandidater med OpenLink, en komplet liste over folk, der har set din profil og reference- søgninger. Du får også et bestemt antal InMails, introduktioner, Profil Organizer mapper og kandidat advarsler med en top tier konto.


relaterede artikler