Sådan bruges en bærbar som en anden skærm på et netværk

July 29

Sådan bruges en bærbar som en anden skærm på et netværk


At have en anden skærm tilsluttet computeren kan være en stor bekvemmelighed. købe en ekstra skærm, kan dog være dyrt. Heldigvis gør det kan også være unødvendig. Du kan have fordelene ved en ekstra skærm, hvis du ejer en bærbar computer, der er på det samme netværk eller internetforbindelse som dit skrivebord.

Instruktioner

PC Laptop Instruktioner

1 Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet computers Desktop baggrund og klik på "Egenskaber" valgmulighed. Klik på fanen "Indstillinger" i det vindue, der popper op.

2 Træk ikonet monitor-formede mærket "2" ned til den generelle placering af din bærbare computer som den vedrører din stationære skærm eller "1" For eksempel, hvis din bærbare computer er under skrivebordet skærm og lige til højre for den, trække "2" ikonet til nederst til højre på "1" ikonet.

3 Klik på "Ja", når en prompt dukker op, der spørger, om du vil aktivere skærm "2."

4 Markér feltet mærket "Udvid Windows-skrivebordet over til denne skærm" og derefter klikke på knappen "Anvend".

Mac Laptop Instruktioner

5 Gå til "Systemindstillinger" option på din Mac laptop. Dette er placeret under fanen æble i din menu bar.

6 Vælg "Displays" valgmulighed.

7 Tryk på "Find skærme" knappen, hvis din bærbare computer ikke allerede har anerkendt dit skrivebord skærm.

8 Vælg fanebladet "arrangementet". Flyt skærmene til at repræsentere hvor skrivebordet og Mac laptop er i forhold til hinanden.

TIPS

  • Klik på "Identificer", mens i "Indstillinger" fanen for Windows monitor forbindelse at afgøre, hvilken skærm er "1" eller "2", hvis det ikke er umiddelbart klart for dig.
  • Vælg hvilken overvåger du gerne vil være den primære ved at vælge dens nummer - "1" eller "2" - ". Brug denne enhed som den primære skærm" og markere feltet markeret Klik på "Anvend" for at sætte ændringen i kraft .
  • Spar setup skærmen som en profil i din video driver til at undgå at skulle konfigurere arrangement, hver gang du ønsker at forbinde desktop og laptop.
  • Sørg din bærbare er på det samme trådløse netværk eller LAN som din desktop, før du forsøger at forbinde enhederne denne måde.

relaterede artikler