Sådan Tilslut til AWS på en Mac Terminal

December 9

Sådan Tilslut til AWS på en Mac Terminal


Amazon Web Services (AWS) giver øjeblikkelig adgang til it-infrastruktur ressourcer efter behov via internettet ved hjælp af brugergrænseflader, der omfatter kommandolinjen terminal. Mac OS X-operativsystemet er baseret på BSD (Berkeley Software Distribution) version af Unix og udstyret med en kraftfuld kommando, der kan bruges til at få adgang til Amazon Web Service. Konfigurere Mac OS X kommandolinjen terminal til at forbinde og opsætning AWS tjenester.

Instruktioner

1 Klik webbrowseren ikonet Safari ligger på Mac-skrivebordet Dock. Indtast webadressen på den Web Services side (amazon.com) Amazon i adresselinjen nær toppen af ​​Safari-vinduet og tryk på "Enter" -tasten.

2 Klik på linket "Log ind på AWS Management Console" nær toppen af ​​websiden. Indtast brugernavn (e-mail-adresse) på en AWS konto i "Min e-mail-adresse er" tekstfeltet. Klik på "Jeg er en tilbagevendende bruger og mit password er" radio -knappen og skriv adgangskoden til AWS konto konto i tekstboksen over "Log ind via vores sikre server" knappen, og tryk på "Enter" -tasten.

3 Placer musemarkøren over "Din Web Services-konto" knappen og klik på "AWS Access Identifiers" og derefter indtaste konto brugernavn og adgangskode, hvis du bliver bedt om, og tryk på "Enter" -tasten.

4 Klik på linket "X.509-certifikater", og klik derefter på "Opret Ny" og derefter "Ja". Klik på linkene vises for at downloade PEM-filer. Klik på knappen "Gem" for at gemme hver fil på computeren.

5 Indtast URL til Amazon EC2 API Tools websiden (amazon.com) i adresselinjen øverst i Safari-browseren vinduet og tryk på "Enter" -tasten.

6 Klik på linket "Download Amazon EC2 API Funktioner" i den webside, der vises. Klik på knappen "Gem" i vinduet, der vises.

7 Klik på "Finder" ikonet på Mac-skrivebordet Dock og klik på "Programmer" og derefter klikke på "Utilities". Klik på "Terminal" ikonet for at åbne en kommandolinje terminal vindue.

8 Skriv "cd" ved kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten. Enter "mkdir .ec2" ved kommandoprompten og trykke på "Enter" -tasten. Skriv "cd .ec2" på kommandolinjen og tryk på "Enter".

9 Skriv "åben." på kommandolinjen, og tryk på "Enter" -tasten.

10 Klik én gang på Safari-browseren vinduet og tryk derefter på "ALT" tasten. Klik på "Window" menupunktet øverst i browservinduet og klik på "Downloads" i menuen, der vises.

11 Højreklik på en af ​​filerne, der er anført i "Downloads" vindue, der slutter med ".pem" og klik "Vis indhold af mappe." Skriv "cp /download_directory_path/*.pem." ved kommandoprompten og trykke på "Enter" -tasten.

12 Højreklik på "ec2-api-tools.zip" fil opført i "Downloads" og klik på "Vis indhold af mappe." Dobbeltklik på "ec2-api-tools.zip" fil for at pakke filerne i "ec2-api-tools.zip" fil til download mappe.

13 Skriv "cp --R cp / download_directory_path / bin" på kommandolinjen, og tryk på "Enter" -tasten. Enter "cp --R cp / download_directory_path / lib", og tryk på "Enter" -tasten.

14 Enter "vi ~ / .bash_profile" på kommandolinjen, og tryk på "Enter" -tasten. Brug "Arrow" tasterne på tastaturet for at navigere til første tomme linje i slutningen af ​​teksten dokument, der vises.

15 Tryk på "I" tasten på tastaturet. Skriv "eksport EC2_HOME = ~ / .ec2" i teksten dokument, og tryk på "Enter" -tasten. Enter "export PATH = $ PATH: $ EC2_HOME / bin" i teksten siden og tryk på "Enter" -tasten. Skriv "eksport EC2_PRIVATE_KEY = ls $EC2_HOME/pk-*.pem " i teksten dokument, og berør "Enter" -tasten. Skriv "eksport EC2_CERT = ls $EC2_HOME/cert-*.pem " i dokumentet, og tryk på "Enter" -tasten. Skriv "eksport JAVA_HOME = / System / Library / Frameworks / JavaVM.framework / Hjem /" i teksten dokument, og tryk på "Enter" -tasten.

16 Tryk på "ESC" tasten og derefter skrive ": WQ" og tryk på "Enter" tasten for at gemme ændringerne i dokumentet. Skriv "kilde ~ / .bash_profile" på kommandolinjen, og tryk på "Enter" -tasten.

17 Skriv "EC2-beskrive-billeder --o amazon" ved kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten. Kommandolinjen output vil vise en liste over billeder, som bekræfter du er nu forbundet til AWS via Mac terminalen.