Sådan Lær Virus Removal Tips og tricks

January 25

Virus kan ødelægge dit operativsystem eller stege din harddisk. Heldigvis har virksomhederne skabt mange produkter til at beskytte din computer. Du kan lære nogle tips og tricks til at bruge antivirus værktøjer til effektivt at beskytte dit system.

Instruktioner

1 Brænd en cd til at beskytte dine filer. Du kan finde tjenester downloades på nettet, som giver dig mulighed for at kopiere dine filer på en CD i tilfælde af, at dit system bliver inficeret med en virus. F-Prot er et websted, som du kan bruge til at udføre denne opgave.

2 Gennemgå din antivirussoftware fra tid til anden. Du ønsker at sikre, at du har en nuværende abonnement, og at det har alle de nyeste sikkerhedsfunktioner.

3 Installer alle sikkerhedsrettelser. Hvis du hele tiden holde styr på opdateringer med dit operativsystem, dit system er mindre sårbar over for angreb.

4 Brug en firewall til at beskytte dit system. Det tager mere end blot at køre en lejlighedsvis virusscanning på din computer for at beskytte dine filer. En firewall giver dig beskyttelse omkring døgnet.

5 Lav smarte computing valg. Mange vira opstår, fordi brugerne ikke forsigtige nok. Klik aldrig på links eller åbne e-mails, der ser mistænkelige.

6 Lær at reparere virus. Hvis du forskning det grundlæggende i at reparere virus, der påvirker din computer, det kan spare dig for en masse penge. De fleste vira kan repareres via dit antivirusprogram.

TIPS

  • Du kan finde mange gratis værktøjer til at bruge til at forebygge og reparere virus trusler. Symantec, McAfee og Avast har gratis antivirus beskyttelse muligheder.
  • Hvis du har mistanke om, at du har en virus og ikke er i stand til at fjerne det, konsultere en computer tekniker til råds.