De hurtigste Fuldmagter

January 28

De hurtigste Fuldmagter


En proxyserver, også kendt som en proxy, er et program eller et edb-system, der fungerer som et mellemled mellem klienter og andre servere. Fuldmagter bruges, når folk ønsker at skjule deres virkelige identitet. Når en person får adgang til internettet via en proxy, hans IP-adresse (en elektronisk signatur, der kan identificere fra hvilken computer en hjemmeside blev besøgt) ændringer til IP-adressen på den proxy. En række hurtige proxy-servere er tilgængelige for offentligheden.

Web-Based Fuldmagter

Webbaserede proxies er fuldmagter, der arbejder via en Internet browser. Du besøger et websted. Hjemmesiden har et felt, hvor du kan skrive webadressen på en anden hjemmeside, som du gerne vil have adgang anonymt. Du skriver webadressen og omdirigeres til denne hjemmeside. De proxyserver besøg, hjemmeside og kopier dens indhold på sin egen server for dig at få adgang. Den pågældende hjemmeside ikke kender dig adgang det. En af de hurtigste webbaserede proxies er Zend2.

Åbne Fuldmagter

Åbne fuldmagter er HTTP-eller SOCKS-type fuldmagter, der kan tilgås af enhver bruger på internettet. Alt du skal gøre er at få en liste over arbejder åbne proxies og ændre din browsers proxyindstillinger. Når du finder åben proxy information, som er tilgængelig online, vil du se en liste over websteder, der hver har en unik IP-adresse og et portnummer. Input dem ind i din browsers indstillinger. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du gå til "Funktioner", "Internetindstillinger", "Connections", "LAN Settings" og derefter "Proxy Server". I Mozilla Firefox, gå til "Funktioner", "Indstillinger", "Advanced", "Netværk" og derefter "Indstillinger" (øverst i menuen, ved siden af ​​"Connection").

Proxy Networks

Proxy netværk kan være meget hurtig. Først skal du nødt til at downloade en tjeneste, så du kan få adgang til proxy-netværket. Den største proxy netværk er TOR. Når du henter og installerer sin software, du vil være i stand til at få adgang til internettet via computere af andre mennesker placeret rundt omkring i verden.


relaterede artikler