Sådan oprettes en konto for "WolfQuest"

July 22

WolfQuest er et videospil, der giver spillerne mulighed for at tage kontrol over en vild ulv, går gennem forskellige oplevelser som jagt, leger med andre ulve, at finde en mage og stifte familie. Spillets indstilling er en Yellowstone National Park økosystem og er beregnet til at blive brugt som et læringsredskab. Spillere kan vælge mellem at spille singleplayer-missioner eller komme sammen med venner online for at danne en pakke af deres egne.

Instruktioner

1 Besøg "wolfquest.org" og klik på "WolfQuest: Survival of the Pack" knappen under billedet af de tre ulve. Klik på alternativknappen på næste side spørger, om du nogensinde har hentet en tidligere version af WolfQuest eller ej. Svar på spørgsmål som hvor gammel du er, dit køn og det område, hvor du bor.

2 Klik på "Fortsæt med at downloade" side, når du har indleveret de nødvendige oplysninger. Klik på en af ​​de tilgængelige Windows download links eller klik på "Eller se Macintosh download instruktioner", hvis du bruger en Mac. Følg vejledningen på skærmen for at installere spillet.

3 Opret din online-konto til spillet ved at besøge WolfQuest fora. Naviger til "wolfquest.org/bb/" og derefter klikke på linket "Registrer" i øverste højre hjørne af siden. Angiv, om du er 13 år eller ældre og accepterer vilkårene for tjenesten.

4 Opret et brugernavn og en adgangskode. Medtag din e-mailadresse på registreringssiden, så spillet mestre kan e-maile dig, når din konto er klar til at spille.

5 Giv spillet mestre WolfQuest nogle få dage til at aktivere din konto. Når det er aktiveret, kan du logge ind på spillet ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode.


relaterede artikler