Jeg kan ikke finde Pandora på min Color Nook

December 15

The Nook Color fungerer som en e-reader, MP3-afspiller, spil system og surfer på internettet. Du tilføjer musik til din Nook Color med det medfølgende USB kabel. Dine MP3-numre overføres fra din pc til din Nook Color for dig at lytte til. Din alternativ er at bruge bestanden Pandora programmet. Denne applikation giver gratis musik til enhver Nook med en Wi-Fi-forbindelse. Pandora ligger i din Extras menuen.

Nook Color Standard Applications

Din Nook Color leveres med flere lager applikationer. Disse applikationer er forudsat at forbedre din oplevelse med enheden. Den Nook leveres med flere fabrikken applikationer, herunder Market, Gmail, e-mail, kalender, kontaktpersoner, Galleri og Pandora at nævne nogle få. Yderligere programmer downloades fra Android Market gratis eller et mindre gebyr.

Pandora Application

Pandora er en gratis Internet radio program. Du kan vælge sange og kunstnere, som du kan lide og oprette brugerdefinerede radiostationer. Der er også en opgraderet version af Pandora til rådighed for et mindre gebyr. Den Pandora ansøgning er en af ​​de mange lager applikationer, der kommer på Nook Color. Du har brug for adgang til et Wi-Fi-forbindelse for at streame musik med Pandora.

Nook Color Extras Menu

Alle dine Nook Color programmer er opstaldet i din Extras menuen. Åbn menuen "Quick Nav" ved at trykke på knappen i midten på værktøjslinjen. Det ligner en pil op omgivet af en halv cirkel. Tryk på knappen "Extras". Dette bringer en alfabetisk liste over dine Nook Color applikationer. Rul ned til afsnittet "P" for at finde din Pandora ansøgning.

Nook Color Android Marked

Glitches og computer fejl er kendt for at slette softwareprogrammer. Hvis du ikke kan finde Pandora i din Extras menu, kan du downloade det fra Android Market. Åbn "marked" i menuen Extras. Tryk på knappen "Søg". Det har et forstørrelsesglas på den. Skriv "Pandora" i søgefeltet og tryk på knappen "Enter". Tryk på det frie Pandora ansøgning. Tryk på knappen "Install" nederst på skærmen. Når overførslen er fuldført, kan du finde programmet i din Extras menuen.