Sådan Konverter en Blu-ray Disc til AVCHD

April 8

Blu-ray-diske er kodet i high-definition AVCHD streaming formater - oftest m2ts eller AVC / H.264 filtyper. Udtrækning eller konvertere en Blu-ray video til en AVCHD-format kan kræve downloade Blu-ray konvertering software fra internettet. Blandt snesevis af muligheder at vælge imellem, kan du prøve gratis prøveperiode programmer som WinX Blu-ray Decrypter eller Holeesoft Blu-ray Ripper. Alternativt BDtoAVCHD er en helt gratis mulighed. Fordi m2ts filer kan være så stor som 25 gigabyte til 50 GB i størrelse, sørg for at have nok ledig plads på harddisken, før du rippe din Blu-ray-disk.

Instruktioner

WinX Blu-ray Decrypter

1 Åbn din webbrowser og besøge WinX Blu-ray Decrypter download side på winxdvd.com/blu-ray-decrypter/#Title1. Klik på "Download" knappen i øverste højre hjørne på siden for at hente programmet setup filen til din computer. Kør ".exe" fil når download er færdig, og følg pop-up installation prompter. Accepter betingelserne for brug for at fuldføre opsætningen og starte WinX Blu-ray Decrypter.

2 Sæt Blu-ray-disk i computerens Blu-ray-diskdrev. Klik på knappen "Load BD" i øverste venstre hjørne af WinX Blu-ray Decrypter til at importere din diskens titler til programmets hovedskærm.

3 Klik på "Target Mode" i højre del af skærmen og vælg "Titel Mode" knappen, så vises en markering. Sæt et flueben i "Kun Main Title" feltet.

4 Tryk på knappen "Gennemse" ved siden af ​​Output Sti feltet for at vælge et sted på din computer til at gemme din AVCHD output. Vælg en mappe eller placering på din harddisk, og tryk på "Gem" for at vende tilbage til hovedskærmen WinX Blu-ray Decrypter er.

5 Reducer dit output AVCHD filstørrelse ved at klikke på "Split Output File Med" boksen og vælge den ønskede output filstørrelse i enheder af megabyte. Dette vil resultere i flere filer, hver med en bestemt filstørrelse. Klik på knappen "Kør" i nederste højre hjørne af skærmen for at begynde at rippe Blu-ray til AVCHD.

Holeesoft Blu-Ray Ripper

6 Naviger til Holeesoft Blu-Ray Ripper 's webside på holeesoft.com/blu-ray-ripper.htmland og klik på "Gratis download" knappen i venstre side af skærmen. Dobbeltklik på og kør ".exe" program fil, når din download er færdig, og følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren på din computer. Accepter programmets licensbetingelser og åben Holeesoft Blu-ray Ripper.

7 Indsæt din disk i Blu-ray-drev på din computer. Klik på "Load Blu-ray Disc" knappen i øverste venstre hjørne af Holeesoft Blu-ray Ripper til automatisk at indlæse din disk i programmets titel listen.

8 Klik på "Profil" drop-down boksen og vælge en af ​​de high-definition H.264 / AVC formater. Tryk på knappen "Indstillinger" for at tilpasse avancerede indstillinger såsom bitrate, video-codec og kvalitet.

9 Tryk på knappen "Browse" ud for feltet Destination nederst på skærmen for at vælge en alternativ spare placering til dit konverterede AVCHD-video. Klik på "OK" eller "Gem" for at vende tilbage til Holeesoft Blu-ray Ripper.

10 Klik på den røde knap "Start" øverst på skærmen for at begynde at konvertere din Blu-ray-disk til AVCHD-format.

BDtoAVCHD

11 Åbn din internetbrowser og besøge download siden med det gratis BDtoAVCHD software på connecta2000.com/BDtoAVCHD/?lang=en. Klik på linket "Windows Installer-pakke", og vente på setup-programmet filer til download til din computer. Dobbeltklik på den downloadede pakke til pakke indholdet. Kør ".exe" programfil og følg installationsvejledningen på skærmen prompter. Accepter programmets licensbetingelser og starte BDtoAVCHD.

12 Indsæt din Blu-ray i det korrekte diskdrev på computeren. Klik på knappen "Åbn BD mappe" i toppen af ​​BDtoAVCHD vigtigste interface og vælg din Blu-ray vigtigste mappe, så disken belastninger i feltet Kilde.

13 Klik på "op" og "ned" Video pile under feltet Kilde og vælg den længste fil på listen over titler (dette er generelt spillefilmen). Vælg det rigtige lydspor ved hjælp af de Audio pile, afhængigt af det ønskede sprog, og de ønskede undertekst spor ved hjælp af Undertekster pile.

14 Klik på "op" og "ned" Media pile og vælg et output bit pris på din konverterede video. Vælg "DVD-5" til komprimering video til 4,7 gigabyte eller "DVD-9" til komprimering video til 8,5 GB. Du kan også vælge "BD-25" for at fastholde fuld kvalitet, som vil resultere i en 25GB-filstørrelse, eller "Custom" for at vælge din egen størrelse.

15 Vælg en indstilling "Speed ​​vs kvalitet", afhængigt af hvor hurtigt du vil have din Blu-ray til at konvertere. Hurtigere konvertering gange vil resultere i ringere kvalitet. For den bedste kvalitet, skal du vælge indstillingen "Slow".

16 Klik på "AVCHD Output Folder" feltet og vælg en destination på din harddisk for at gemme din AVCHD fil til. Sørg for at du har masser af plads på din computer, afhængigt af hvilken medie mulighed, du tidligere har valgt.

17 Klik på knappen "Tilføj til kø" for at begynde at konvertere din Blu-ray til AVCHD-format. Dette kan tage flere timer at gennemføre.

TIPS

  • AVCHD output kan også være formateret til at passe på en standard 4,7 GB DVD. Disse vil ikke spille på din standard DVD-afspiller, men; de skal spilles på din computer eller din Blu-ray-afspiller.
  • For mere komprimeret AVCHD video, der skal afspilles på computeren, kan du prøve en 720-pixel output opløsning. Dette vil falde opløsning, men vil resultere i en mindre filstørrelse.
  • Blu-ray konverteringer kan tage flere timer at gennemføre, og kan tage op til 25 GB plads på harddisken, afhængigt af dit output parametre.