Sådan fjernes Compaq Laptop WiFi Card & Installer en antenne

March 17

Sådan fjernes Compaq Laptop WiFi Card & Installer en antenne


Når du åbner en trådløs internetforbindelse til din Compaq bærbare computer, du bruger den interne WiFi-kort, der er forbundet til mini PCI-porten. Kortet har to trådløse antenner, der bruges til at sende og modtage data. Når dit trådløse kort mislykkes eller du ønsker at opgradere til en nyere model, du kan åbne den bærbare sagen og få adgang til mini PCI-porten. Fjernelse af eksisterende trådløse antenner og bytte ud kortet er en let opgave, som kun kræver et par enkle værktøjer.

Instruktioner

1 Tag Compaq AC-adapter. Sluk for operativsystemet og luk derefter Compaq display låg.

2 Tryk dine hænder mod en nærliggende umalet metaloverflade for at aflade kroppens statiske elektricitet. Drej Compaq laptop, så den nederste halvdel af sagen vender opad.

3 Skub batterilåsen over til det er låse position, og fjern Compaq batteri. Placeringen af ​​udløseren vil variere mellem modeller, men det kan normalt findes i øverste højre eller øverste venstre hjørne.

4 Fjern de skruer, der holder plastic dækslet på plads over den eksisterende WiFi-kort med en stjerneskruetrækker. Med nogle Compaq modeller kortet har sin egen plastkappe, mens kortet i andre er placeret under samme dækning som hukommelsesmoduler.

5 Træk op i plastik dæksel og derefter fjerne det fra Compaq sag. Twist off to antennekabler knyttet til kanten af ​​den aktuelle WiFi-kort med nåletang.

6 At adskille to plasttapper holder WiFi-kort til Compaq bundkort. Grab kanterne af kortet, og skub det ud af Compaq laptop.

7 Skub erstatningskort i det åbne mini PCI port på Compaq og skub klip på plads for at låse kortet. Fastgør antennekablerne til metalstikkene på siden af ​​det nye kort.

8 Udskift Compaqs plastkappe og skruer. Sæt batteriet tilbage i batteriet porten og tænd derefter Compaq laptop.

TIPS

  • WiFi-kort, der passer i din Compaq mini PCI-kort slot kan købes på online-butikker, der sælger elektronik og edb-leverancer.

relaterede artikler