Sådan Konverter AVI-filer til DVD filer & Burn Them

November 7

Sådan Konverter AVI-filer til DVD filer & Burn Them


Konvertering AVI-filer til DVD-format og brænde dem kræver en DVD-brænder, en DVD brænder program som Nero Burning ROM og DVD authoring software som Nero Vision. Forud for starten af ​​DVD skabelsesprocessen, at Nero (eller et lignende dvd authoring og brændende nytte) er installeret på computeren med dvd-brænderen.

Instruktioner

1 Åbn Nero Vision eller lignende DVD authoring værktøj.

2 Klik på "Lav en DVD" i Nero Vision grænsefladen.

3 Vælg "DVD-Video" post fra undermenuen.

4 Vælg linket "Tilføj video filer" fra højre rude. Dette vil åbne filen navigation dialogboksen.

5 Naviger til AVI-fil til at konvertere. Klik på filnavnet for at tilføje filen til Nero Vision filen interface. Klik på knappen "Åbn" for at tilføje filer til Vision projektet og lukke dialogboksen.

6 Klik på knappen "Gem" for at gemme projektet til senere brug, hvis det ønskes. Dette trin er ikke nødvendigt, medmindre flere kopier af de samme dvd'er er påkrævet.

7 Klik på "Næste" for at fortsætte. DVD-menu editor vises.

8 Indtast en titel til den nye dvd-projekt og foretage de nødvendige ændringer til DVD-menuen. Ekstra skabeloner er tilgængelige for download (Se Resources). Klik på knappen "Næste" når du er færdig med at redigere titlen og menuen.

9 Klik markeringen "Brænd Til ..." fra ruden i højre menu.

10 Vælg DVD-brænder på computeren i brug fra drop-down menuen til at brænde projektet til DVD. Udvælgelsen Billede Recorder vil spare en Nero billede (.nrg) på DVD-projektet til fremtidig brug.

11 Indsæt tom dvd i computerens dvd-brænder.

12 Klik på den røde "Burn" knappen. Projektet vil brænde til den tomme dvd. Denne proces kan tage noget tid, afhængigt af computerens hastighed og / eller brænder.

13 Klik på "Afslut" for at afslutte brænde og lukke grænsefladen, når brændingen er færdig.

14 Test den nye DVD i en almindelig stand-alone DVD-afspiller.

TIPS

  • Nero giver 30-dages prøveversioner af Nero 9 Suite (se Resources).
  • Brændende video til DVD, kan være en meget tidskrævende projekt. En to-timers film kræver ca. tre og en halv time, der skal konverteres og brændes til en dvd.

relaterede artikler