Sådan testes en mikrofon på en pc

May 1

Sådan testes en mikrofon på en pc


Hvis du lige har købt en ny mikrofon, men ikke har lyd i høj kvalitet udstyr eller et professionelt lydstudie, kan du stadig teste din mikrofon på din PC. Ved hjælp af en digital audio interface og et par hovedtelefoner, kan du kontrollere tonen, volumen og andre parametre af mikrofonen samt rekord test spor. Uanset om du bruger en kondensator, dynamisk, bånd eller enhver anden form for mikrofon, kan du også teste mikrofonen til at spotte eventuelle problemer i lydsignalet sendes fra din mikrofon.

Instruktioner

Sådan testes en mikrofon på en pc

1 Tænd computeren og tilslut din USB audio interface. Vælg en USB audio interface, der har mindst én XLR input, såsom Alesis Multimix 4 eller Tascam US-100. Vælg en audio interface med phantom power, hvis du har planer om at teste en kondensator mikrofon. Sæt den tyndere, bredere ende af USB-kablet i computerens USB-port, og sæt den tykkere ende i USB-porten på audio interface.

2 Vent til din pc til at genkende tilføjelsen af ​​ny hardware og installerer software drivere til lydkortet. Brug cd'en vedlagt emballagen til din audio interface eller blot hente drivere på producentens websted. Følg vejledningen til installation af driversoftware. Genstart din pc til at fuldføre installationen.

3 Tilslut din mikrofon og justere indstillingerne for software driver. Sæt den mandlige ende af XLR-kablet ind i mikrofonen, og sæt den kvindelige ende i audio interface. Åbn en lydoptagelse program som ProTools, GarageBand eller Audacity. Hvis du ikke allerede har et program af denne type installeret på din PC, hente en gratis optagelse ansøgning online eller købe en professionel optagelse program fra en butik som Guitar Center eller Sweetwater.com.

4 Juster indstillingerne mikrofon. Åbn softwaren driver program til din audio interface og find "Indstillinger" eller menuen på din optagelse program "Indstillinger". Inden for software driver programmet, skal du sørge for, at optagelsen opløsning er sat til 16 bit. I "Indstillinger" eller "Indstillinger" menu af optagelsen programmet, skal du vælge din lyd-interface som den primære lydindgang. Se i brugervejledningerne for det specifikke audio interface og optagelse program, du bruger til mere detaljerede instruktioner om justering af disse indstillinger.

5 Test mikrofonen lyd signalstyrke, følsomhed og tone på din PC. Opret en ny spor på optagelse program, klik på runde "Record" knappen og begynde at optage en testbane. Test signalstyrken ved at tale på en normal lydstyrke i mikrofonen. Kontroller mikrofonens følsomhed ved at tale med varierende mængder og ved at udtale ord med hårde konsonanter som "P'er" og "S '" i forskellige vinkler og afstande fra mikrofonen. Replay optagelsen for at sikre, at mikrofonen indspillede din stemme på et acceptabelt volumen, og at tonen i optagelsen ligner den for live-optræden.

TIPS

  • Test din mikrofon med en vind skærm eller pop-filter til at reducere "klipning" eller "popping" lyde forårsaget af ændringer i lufttrykket omkring mikrofonen.
  • Undgå at skrue lydstyrken på audio interface eller computer for højt, fordi det kan skade dine hovedtelefoner og forårsage alvorlig skade på dine ører.