Sådan Defragmenter & frigøre plads

July 20

Som der anvendes computere, bliver harddiske fyldt med data og fragmenter af information og filer gemmes sporadisk på tværs af din harddisk. Efter et stykke tid, kan den brugte plads på din harddisk i kombination med de fragmenterede filer computeren langsommere, hvilket gør vejen for en ubehagelig brugeroplevelse. Udførelse systemvedligeholdelse på din computer ved at defragmentere dine harddiske og frigøre plads ved at slette midlertidige filer kan dramatisk forbedre den hastighed, hvormed din computer fungerer.

Instruktioner

Sådan at frigøre diskplads

1 Klik på "Start" knappen, efterfulgt af "Alle programmer", "Accessories", "Systemværktøjer" og endelig "Diskoprydning".

2 Vent Diskoprydning til at beregne, hvor mange filer kan slettes for at frigøre plads.

3 Rul gennem "Filer der skal slettes," og placere en check ud for de filer, du vil slette. Sørg for at fjerne markeringen af ​​alle filer, du ikke ønsker at slette, der er valgt som standard.

4 Klik på "OK", når du er færdig med dine valg, og bekræft, at du vil slette disse filer ved at klikke på "Ja" når du bliver bedt med advarslen.

Sådan Defragmenter din harddisk

5 Klik på "Start" knappen, efterfulgt af "Alle programmer", "Accessories", "Systemværktøjer" og endelig "Diskdefragmentering".

6 Klik på det drev, du vil defragmentere, og klik på knappen "Analyze" for at afgøre, om drevet skal defragmenteret.

7 Hvis det anbefales, at du defragmentere drevet, skal du klikke på knappen "Defragmenter disk".

8 Klik på "Luk" når Diskdefragmentering er fuldført.

TIPS

  • Vær sikker på at nøje gennemgå, hvad filer vil blive slettet.
  • Løb Diskdefragmentering kan binde dit system ressourcer for varigheden af ​​processen. Det er bedst at køre dette hjælpeprogram, når computeren ikke er i brug.

relaterede artikler