Sådan deaktiveres Power Save

February 20

Sådan deaktiveres Power Save


Der er ikke noget værre end at være midt i en præsentation og se din computerskærm pludselig blive sort! Du computer er prækonfigureret Power Gem indstillinger. Medmindre du ændrer dem, computeren følger de fastsatte regler for dens levetid fabrikken. Du kan vælge, hvilke dele af din computer bør spare strøm, og når eller hvis de nogensinde lukket ned.

Instruktioner

Windows Vista og Windows 7

1 Klik på "Start" knappen.

2 Naviger til Control Power og klik på "Strømstyring."

3 Vælg en af ​​de Power Planer opført. Klik på "Skift indstillinger" til højre.

4 Angiv, hvor længe du ønsker at computeren at vente med at sætte skærmen til at sove. Hvis du ønsker at deaktivere Power Save, sæt det til "Aldrig".

5 Angiv, hvor længe du ønsker at computeren at vente med at sætte sig til at sove. Igen, skal du vælge "Aldrig", hvis du ønsker det skal aldrig gå til at sove.

6 Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

Windows XP

7 Klik på "Start" knappen.

8 Naviger til Control Power og klik på "Strømstyring."

9 Vælg en af ​​de Strømstyringsmodeller opført.

10 Konfigurer Power Scheme ved at ændre drop-downs i menuen. Indstil alle muligheder i kolonnen til "Aldrig", hvis du gerne vil have din computer til aldrig at slukke for skærmen eller harddisken eller gå i standby eller dvale.

11 Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

TIPS

  • Hvis du bruger en bærbar computer, kan du se forskellige indstillinger tilgængelige for når du er på et batteri, eller når din bærbare computer er tilsluttet. Husk, at aldrig at indstille skærmen til at sove, når på et batteri bruger mere strøm og efterlader dig med mindre tidsforbrug mellem afgifter.
  • De Strømspareindstillinger er beregnet til at forlænge levetiden af ​​dit udstyr, ud over at koster mindre at køre som din maskine bruger mindre strøm. Hvis du deaktivere Power Save for en præsentation, for eksempel huske at nulstille indstillingerne bagefter.

relaterede artikler