Sådan Set Up en Linux partition

October 20

Sådan Set Up en Linux partition


Linux er et open-source, frit styresystem, der kører på næsten alle eksisterende computer arkitektur, fra indlejrede systemer til mainframes. På personlige computere og servere, er Linux lagres på en harddisk direkte tilsluttet computeren. Harddisken er generelt opdelt i ikke-overlappende partitioner, som indeholder forskellige typer af data. Især kan en skillevæg indeholde en klar-til-boot kopi af et operativsystem. Du kan oprette en Linux partition på din computer.

Instruktioner

1 Sæt Linux installation medier i computerens cd / dvd-drev, og genstart. Computeren vil starte op i en Linux installatør.

2 Følg installatørens prompter, indtil du ankommer til det trin, hvor du angiver hvilke partitioner Linux skal bruge. De specifikke navne for installationstrinnene afhænger af Linux-distributionen du installerer. For eksempel, for Ubuntu, er dette trin kaldes "Partition diske."

3 Vælg en måde at opdele disk, kan du angive alle detaljer om partitionerne Linux vil bruge. For eksempel, for Ubuntu, skal du vælge "Manual" ved hjælp af piletasterne, og tryk på "Enter".

4 Opret en root partition til Linux. Konventionelt er root partitionen altid monteret på "/" mount punkt på Linux biblioteket hierarki. For eksempel, for Ubuntu, skal du vælge den harddisk, hvor du vil installere Linux og trykke på "Enter". Vælg en blok af ledig plads på den disk, og tryk på "Enter". Vælg "Opret en ny partition" og derefter indtaste den partition størrelse i megabytes, tryk på "Tab" to gange og derefter "Enter" for at gå videre til næste konfiguration skærmen. Vælg "Primær". Ubuntu Installationsprogrammet vil vise dig de standardparametre for den partition, der oprettes, herunder mount punkt sat til "/". Vælg "Udført oprette partitionen" for at acceptere denne standardværdi.

5 Instruer Linux installatøren at fortsætte med installationen uden at skabe yderligere partitioner. For eksempel, for Ubuntu, skal du vælge "Afslut separation og skrive ændringer til disk." Følg installatørens prompter indtil den er færdig. På det tidspunkt vil en partition, der indeholder en bootbar kopi af Linux er blevet sat op i dit system.