Sådan finder Estranged Family

March 23

Familie giver normalt en kilde til komfort, sikkerhed og ubetinget kærlighed. Det er grundlaget for, hvem vi er, og, for bedre eller værre, er en del af os. Desværre kan nogle gange relationer med familiemedlemmer vende sur, eller ukontrollable omstændigheder kan adskille dig fra medlemmer af din familie. Hvis du er fremmedgjort fra et medlem af din familie, er der måder at finde og genoprette forbindelsen med dem.

Instruktioner

1 Brug familiemedlem eller medlemmer, du ikke er fremmedgjort fra som en ressource. Kontakt familiemedlemmer, og forklare dem dit ønske om at finde din fremmedgjort forhold. Familiemedlemmer har sandsynligvis kontaktoplysninger eller kender hans sidst kendte adresse eller telefonnummer for at hjælpe i din søgen efter at finde og genoprette forbindelsen med ham.

2 Søg på din lokale telefonbog eller ring information til kontaktoplysninger på din fremmedgjort familie. Hvis du kender by eller amt, at den fraseparerede familiemedlem bor i, kan du søge din lokale telefonbog for deres kontaktoplysninger eller benytte sig af gratis 411. Gratis 411 er en gratis telefonbog bistand og kan kontaktes ved at ringe 1- 800-FREE411.

3 Udfør en generel søgning på internettet for fremmedgjort familiemedlems navn. Brug en søgemaskine eller et websted, der giver dig mulighed for at søge efter information om folk til at hjælpe komme med oplysninger om det familiemedlem, du håber at finde. ZabaSearch.com er en sådan hjemmeside, der giver dig mulighed for at gøre det gratis.

4 Brug de oplysninger, du har om din fremmedgjorte familiemedlem. Hvis du kender det seneste arbejdssted, kontakte dem og se, om din slægtning har nogen nyere kontaktoplysninger. Hvis de var et aktivt medlem i nogen organisationer eller klubber, kontakte organisationerne og se om de kan være til hjælp i din søgen efter at genoprette forbindelsen med din familie. Brug enhver og alle oplysninger, som du kan.


relaterede artikler