Hvordan kan jeg bruge en justering Brush med en maske i en Lightroom?

April 26

Hvordan kan jeg bruge en justering Brush med en maske i en Lightroom?


Adobe Photoshop Lightroom er et kraftfuldt værktøj, der anvendes af professionelle og amatørfotografer både, at katalogisere og redigere digitale eller scannede film billeder, hurtigt og effektivt. Lightroom er designet til hastighed og effektivitet, og selv om det ikke prale de samme funktioner som den fulde Adobe Photoshop, det har et par kraftfulde værktøjer, som den neutrale klasse filter værktøj, spot fjernelse og justering børste, der, når de anvendes effektivt kan håndtere fotoredigering behov for alle, men de mest kritiske opgaver.

Instruktioner

Justering Brush

1 Vælg "Justering Brush" ikonet i "Udvikle" modul. Ikonet er placeret på toppen af ​​modulet yderst til højre, ved siden af ​​"Gradueret filter" ikonet.

2 Juster eksponering, lysstyrke, kontrast, farvemætning, klarhed, skarphed, farve i masken underrubrikken af ​​drop down "Justering Brush" drop-down-modul. Hver af disse indstillinger vil påvirke det område af billede, du vil børste at forbedre i de efterfølgende trin. For eksempel kan eksponering bruges til lysere eller mørkere udvalgte områder - som kan være nyttige, når de forsøger at bringe tilbage overeksponeret højdepunkter - eller bringe ud detaljerne i blokerede-up skyggeområder.

3 Juster størrelsen af ​​børsten, den fjer og strømmen, i den anden rullemenu i "Justering Brush" drop-down-modul. "Size" vil påvirke størrelsen af ​​børsten bruges til at vælge områder til at redigere. "Feather" bestemmer, hvor meget kontrast der vil være mellem områder, der er blevet børstet og områder, som ikke er børstet. "Flow" bestemmer, hvor hurtigt effekten af ​​børsten vises, eller hvordan intens virkningerne er.

4 Markér afkrydsningsfeltet "Vis Selected Mask overlay" i bunden af ​​vinduet billedet. Dette vil give dig mulighed for at se en rød maske over områder, du har børstet med "Justering Brush." Dette vil hjælpe begrænse børsten til områder, som du ønsker at børste - så tilpasninger ikke smitte af på resten af ​​billedet.

5 Børst det område, du ønsker at justere med "Justering Brush" ved at holde musen og trække ikonet over billedet. Gentag slagtilfælde eller forøgelse "Flow," for at øge effekten af ​​børsten.

6 Klik på "Luk" på "Justering Brush" drop-down menuen, for at afslutte modulet. Fortsæt redigering foto eller eksport færdige foto. Du kan også klikke på knappen "Reset" for at fortryde justering børste maske.

TIPS

  • At mørkere himmel, prøve at bruge gradueret densitet modulet.

relaterede artikler