Måder at åbne DOCX filer med Open Office

May 30

OpenOffice.org er en gratis, open-source alternativ til desktop produktivitet suiter som Microsoft Office. OpenOffice.org bruger Open Document Format til at skrive fil data og er i stand til at læse de fleste filer oprettet i andre kontorpakker. Den nyeste Microsoft Word-format i april 2011, DOCX, er uforenelig med ældre versioner af OpenOffice.org, men kan læses med den nyeste version af programmet. For at læse DOCX filer i OpenOffice.org, opdatere suite til den nyeste version, bruge en fil-konverter, eller bruge Microsoft Office til at gemme filen i et andet format.

Opgrader OpenOffice.org

Siden version 3 har OpenOffice.org været i stand til at åbne og læse DOCX, XLSX, PPTX og andre Microsoft Office 2007 og 2010 filer. Hvis du har en tidligere version af OpenOffice.org, overveje at opgradere til den nyeste version. Version 3 af OpenOffice.org har større stabilitet og flere muligheder end tidligere versioner af OpenOffice.org og forbliver gratis at bruge. Opgrader til den nyeste version ved at besøge OpenOffice.org hjemmeside og downloade en installation pakke til din computer.

Online File Converter

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at opgradere til den nyeste version af OpenOffice.org, kan du bruge en online fil konverter til at ændre din fil fra Microsoft DOCX format til et format, der kan læses af OpenOffice.org. Online filkonvertering websites såsom Zamzar vil konvertere din DOCX fil og e-maile resultatet til din indbakke. Nogle online tekstbehandlingsprogrammer, såsom Adobe Acrobat, giver dig mulighed for at uploade filer i et format og gemme dem på din harddisk i et andet format.

Download en fil Converter

Online-fil konvertere er et glimrende valg, hvis du har brug for at konvertere kun en eller to dokumenter. Hvis du har en hel mappe fuld af DOCX filer, der skal konverteres, overveje at installere en fil konverter til din computer. Microsoft Office Compatibility Pack giver dig mulighed for at gemme alle DOCX fil som en DOC-fil og kan også konvertere Microsoft Excel og PowerPoint-filer. ODF-Converter er mere vanskeligt at bruge, men kan integreres med din nuværende installation af OpenOffice.org og tillader dig at batch-proces stort antal filer ved hjælp af kommandolinjen.

Konverter i Microsoft Office

Hvis du har adgang til Microsoft Office 2007 eller 2010, kan du åbne din DOCX fil i Microsoft Word og gemme det som en tidligere DOC-fil. Klik på "Gem som" fra menuen "Office" og klik på "Word 97-2003 dokument" fra "Gem som" sub-menu. Du kan også klikke "Andre formater" for at åbne "Gem som" dialogboks, og klik et format fra "Gem som type" drop-down listen. Lagring din DOCX fil som en anden type kan fjerne nogle af de formatering data fra dokumentet.


relaterede artikler