Hvordan man skriver kommentarer i PDF

June 18Adobe Acrobat-filer bruges ofte, når flere mennesker har brug for at gennemgå og kommentere dokumenter elektronisk. Brug Acrobat indbyggede redigering og kommentering værktøj nemt løser denne meddelelse udfordring. Brugere kan tilføje kommentarer, som vil blive mærket med deres brugernavn, og derefter gå videre til den næste medarbejder til at gennemgå og tilføje yderligere kommentarer.

Instruktioner

1 Åbn den PDF-fil, som du ønsker at kommentere ved hjælp af Adobe Acrobat. Du kan tilføje kommentarer til et PDF ved hjælp af Acrobat Reader kun, hvis dokumentet skaberen aktiverede kommentering, når PDF blev oprettet.

2 Adgang til "Kommentar og opmærkning" værktøjslinjen ved at vælge den i afsnittet "Værktøjslinjer" i menuen "Vis".

3 Klik på "Sticky Note" -knappen på "Kommentar og opmærkning" værktøjslinjen.

4 Klik med musen på dokumentet, og træk for at tegne en kommentar boks. Når du slipper musen, vil du have en gul-skitserede felt til at skrive dine kommentarer og en gul taleboble form for direkte læserne til et bestemt sted.

5 Træk kommentarboksen til en bekvem beliggenhed i dokumentet. Træk derefter den gule taleboble til det område, som du kommenterer. For eksempel, hvis du vil lave en kommentar om et forkert telefonnummer, placeres taleboblen direkte oven på telefonnummeret.

6 Klik på den gule kommentar feltet og skriv din kommentar.

7 Hvis du ønsker at indstille en kommentar status ved at klikke på "Indstillinger" pilen i højre hjørne af kommentarfeltet og vælg den status, du ønsker at anvende fra fluen-out menu.

8 Gem dokumentet.

TIPS

  • Dokumenter med mange kommentarer kan hurtigt blive forvirrende. Det er nyttigt at medtage nogle sammenhæng i kommentarfeltet, så læseren ved, at hvad du refererer. For eksempel, hvis et telefonnummer er forkert, kan du ønsker at sige, "Erstat forkert telefonnummer til John Smith med 123-456-7890." Denne måde, hvis dokumentet indeholder mange telefonnumre, vil din redigering være klar.
  • Hvis en PDF-fil var låst eller på anden måde kodet, når de oprettes, vil du være i stand til at tilføje eventuelle kommentarer til dokumentet.

relaterede artikler