Hvordan tilslutter jeg en Linksys WRT54GS V7 til en Arris bredbåndsmodem?

October 19

En Linksys WRT54GS V7 er en type router, der bruges til computer networking formål. Denne specifikke router er i stand til at skabe både kablede og trådløse forbindelser. Kabelnetværk ske, når flere computere er alle sat i Linksys WRT54GS V7 for at dele et internetadgangspunkt. Et trådløst netværk er, hvor enhver trådløs-kompatibel enhed i området kan oprette forbindelse til internettet via Linksys. For begge disse forbindelser til arbejde, skal du tilslutte din Linksys WRT54GS V7 til din Arris bredbåndsmodem.

Instruktioner

1 Sæt din Linksys WRT54GS V7 strømkabel i en stikkontakt. Blot at tilslutte din router og dit bredbåndsmodem sammen, er ikke nok. Linksys WRT54GS V7 vil faktisk nødt til at være på (hvilket sker når du sætter det ind i en stikkontakt) for at oprette netværksforbindelse.

2 Sæt et Ethernet-kabel i din Arris bredbåndsmodem Ethernet udgang. Denne udgang er på bagsiden af ​​Arris bredbåndsmodem.

3 Sæt Ethernet-kablet i Ethernet-indgang mærket "IN" på din Linksys WRT54GS V7. Din Linksys WRT54GS V7 og din Arris bredbåndsmodem er nu forbundet med hinanden.


relaterede artikler