Sådan logger ind på WordPress med GoDaddy

October 18

Sådan logger ind på WordPress med GoDaddy


GoDaddy er en tjeneste, der gør det muligt for dig at købe dit domæne og hoste det på GoDaddy servere. Du kan vælge at selv installere WordPress software - hvis du er fortrolig med database skabelse - eller du kan bruge GoDaddy er et skridt installationsprocessen. Når WordPress er installeret på din hjemmeside, vil du se en "Hello World" post på din forside, sammen med standard WordPress tema. For at foretage ændringer, skal du logge ind via WordPress Admin panel.

Instruktioner

1 Find installationen e-mail sendt til dig i løbet af WordPress installationen. Den e-mail installation blev sendt til den e-mailadresse, du angav under installationen. Den indeholder din WordPress adgangskode.

2 Naviger til dit domænes WordPress login panel. Adressen til at logge på er http: // ditdomæne / wp-admin, hvor "ditdomæne" er det faktiske navn på dit domæne. For eksempel, hvis din hjemmeside hedder "mywebsite.com" og derefter navigere til "http://www.mywebsite.com/wp-admin."

3 Skriv "admin" som brugernavn og skriv derefter adgangskoden sendt til dig i e-mailen.

4 Klik på knappen "Log ind".

TIPS

  • Hvis du ikke kan finde e-mail med adgangskoden, skal du klikke på linket "Glemt password" på skærmen WP Admin. Et nyt kodeord link vil blive sendt til dig, så du kan nulstille din adgangskode.

relaterede artikler