Sådan oprettes et link i et Word-dokument

April 11

Sådan oprettes et link i et Word-dokument


Et hyperlink er et klikbart tekstafsnit eller en genstand, såsom et billede. Når nogen klikker på hyperlink element tager det automatisk dem til det sted, hvor objektet er knyttet til. I Microsoft Word, kan du oprette hyperlinks til andre filer, e-mail adresser, websider eller endda en anden placering inden for samme Word-dokument. For at linke til en placering inden for det samme dokument, skal du enten bogmærke det sted, du vil linke eller bruge en overskrift stil at definere linket placering.

Instruktioner

Sådan Indsæt et bogmærke

1 Klik inde i dokumentet, eller vælg den tekst, hvor du vil have linket til direkte brugere, når de klikker på det.

2 Gå til menuen "Indsæt" i Word 2003 og vælg "Bogmærke". Gå til fanen "Indsæt" i Word 2007 og klik på "Bogmærke" i "Links" gruppe.

3 Indtast et navn til bogmærket ind i feltet "Navn" af "bogmærke" dialogboksen. Udelad eventuelle mellemrum i navnet, som et bogmærke ikke kan medtage disse.

4 Klik på knappen "Tilføj" for at tilføje bogmærket til den valgte tekst eller område af dokumentet.

Sådan ansøger en overskrift Style

5 Vælg den tekst, du vil hyperlinket at gå, når der klikkes.

6 Gå til menuen "Format" i Word 2003 og vælg "Typografier og formatering." Vælg en "Overskrift" stil, og klik på "OK." Gå til fanebladet "Hjem" i Word 2007, og klik på en "Overskrift" stil i "Styles" gruppe.

7 Gem ændringerne i dokumentet.

Sådan Indsæt et link

8 Vælg den tekst, du ønsker at tilføje et hyperlink. Klik på venstre museknap. Hold den nede og træk musen over teksten. Klik på et billede eller et andet objekt for at vælge det, hvis du ønsker at tilføje et link til et objekt i stedet for tekst.

9 Gå til menuen "Indsæt" i Word 2003 og klik på "Hyperlink". Gå til fanen "Indsæt" i Word 2007 og klik på "Hyperlink" i "Links" gruppe. Brug tastaturgenvejen "Ctrl + K" som suppleant måde at åbne "Indsæt hyperlink" dialogboksen i enhver version af Word.

10 Klik på "Place in Dette dokument" under "Link til" i venstre rude i "Indsæt hyperlink" dialogboksen.

11 Vælg bogmærket eller overskrift, som du ønsker at linke din valgte tekst eller objekt under "Vælg et sted i dette dokument."

12 Klik på "OK" for at oprette linket. Gem ændringerne i dokumentet.