Hvordan til sikker bortskaffelse af en harddisk

May 20

Hvordan til sikker bortskaffelse af en harddisk


Når det kommer til bortskaffelse af din harddisk, smide det i skraldespanden er ikke et sikkert valg. En harddisk kan bruges af identitetstyve at indsamle dine personlige oplysninger eller af konkurrenter at stjæle forretningshemmeligheder. Uanset om du ikke ønsker at risikere at sætte dine personlige oplysninger ud der, eller hvis du er en lille virksomhed ejer, der ønsker at holde din virksomheds data sikkert, er der gratis måder, du kan sikker bortskaffelse af din harddisk.

Instruktioner

1 Overskriv data på din harddisk med slette drev software fra din harddisk leverandør. Besøg Gizmodo hjemmeside for en liste over harddisk sælgere og hvor at opnå den software, du har brug for. Softwaren er normalt gratis.

2 Sikker tørre din harddisk. Sikker aftørring giver et ekstra niveau af sikkerhed og er normalt ikke nødvendigt for den gennemsnitlige person, der ønsker at sikkert disponere over deres hans kørsel. Men hvis du vil være sikker på følsomme data fjernes, før du bortskaffer dit drev så sikker aftørring kan være det valg for dig. Der er mange produkter til rådighed til aftørring en harddisk, herunder Darik Boot & Nuke, viskelæder og WinPT Tør File Utility.

3 Smash harddisken i stykker med hammer og derefter og derefter sælge stykkerne i papirkurven. Du kan også bruge en boremaskine til at gøre mindst fire huller gennem harddisken. Drevet vil ikke spinde mere, hvilket gør dataene ulæselige.

TIPS

  • Bær beskyttelsesbriller, mens du bruger elværktøj.

relaterede artikler