Windows XP-konto Password Recovery

September 6

Windows XP-konto Password Recovery


Et af de vigtigste stykker af sikkerhed i computere er kodeordet. En god sikker adgangskode er en af ​​mange måder at holde folk fra antaste på dit system. Hvis din adgangskode udløber, før du sætter en ny, eller du glemmer din adgangskode, så hvad gør du?

Diskette

En enkel måde at sikre, at du aldrig bliver låst ud af dit system, hvis du glemmer din adgangskode er at skabe og holde en nulstilling af adgangskode disk. Hold det et eller andet sted sikkert som kun du kender, og er ikke let opdages.

Log ind som Admin

Logge ind på din system under administrator konto vil tillade dig at ændre dit password til noget andet, så du kan få adgang til din profil igen.

3. parts programmer

Der er tredjeparts programmer til rådighed, der kan ændre eller fjerne Windows-adgangskoder. Nogle koster penge, andre er gratis. Går denne rute vil sandsynligvis kræve, at du komme i kontakt med en kyndig ven. Du kan også leje en ekspert.

Geninstaller Windows

Hvis du ikke kan gøre brug af en af ​​ovenstående muligheder, så din eneste mulighed er at geninstallere Windows. Dette vil nulstille alle indstillinger og sætte dig tilbage på en frisk kopi af Windows, som vil tillade dig at angive en ny adgangskode. Og du vil have adgang til dine data igen.

Afsluttende ord

Klart er det i din bedste interesse at ikke glemme din adgangskode. Nedetid fra et glemt kodeord kan vise sig at koste mere end bare tid.