Access 2007 Funktioner på Multivalue Fields

September 7

Access 2007 Funktioner på Multivalue Fields


Access 2007 er en relationel database program, som bygger simple og komplekse database applikationer. Disse programmer kan bruges som stand-alone programmer eller fusioneret med andre Microsoft Office-produktivitet software.

Feature

Access 2007 giver brugerne mulighed for at forbedre begrebet opslag datafelter og typer gennem oprettelse af multi-value felt opslag. Multi-value felter kan oprettes til at håndtere komplekse data opslag eller databaser, som er forbundet via en primær nøgle felt.

Fungere

Multi-værdifelt opslag kan gemmes i en enkelt opslag felt. Access 2007 giver brugerne mulighed for at designe formularer og forespørgsler, der indeholder input bokse til at skabe enkelt opslagsfelter. Multi-værdi felt opslag er især nyttige, når du opretter eller opretholde et lagerstyringssystem.

Overvejelser

De fleste brugere forsigtig, når du bruger multi-værdsat områder af Access 2007. Microsoft har inkluderet multi-værdsat felter for at integrere med Microsoft Sharepoint. For at bruge den fulde funktionalitet af multi-value felter Access 2007 på et netværk, er softwaren kombineret med Microsoft SQL til at bygge komplekse applikationer.


relaterede artikler