Hand Udarbejdelse vs. CAD

March 3

Udarbejdelse er et vigtigt aspekt af enhver funktion involverer konstruktion og fremstilling. Tegnere udarbejde tekniske tegninger og planer, der bruges af produktions- og bygningsarbejdere til at bygge alt fra helikoptere og skyskrabere til hverdagens emner som fødevarer, emballage og mobiltelefoner. Tegnere tegninger giver detaljerede visuelle retningslinjer for at konstruere en del eller en struktur. Tegnere kan tage input som specifikationer og beregning fra ingeniører og arkitekter til at producere teknisk præcise tegninger.

Teknologiske Fremskridt i Drafting

Hand udarbejdelse var den metode, der anvendes af fagfolk indtil for nogen tid siden. Arkitekter og ingeniører vil hænge over en redaktionel bord, med papir, blyant og viskelæder og møjsommeligt udarbejde alle detaljer i hånden. Fremkomsten af ​​software systemer som CAD (Computer Aided Design) har gjort udarbejdelsen nemmere og mindre tidskrævende. CAD udarbejdelsen muliggør design og teknisk tegning af forskellige projekter på computeren i stedet tegnebrættet. Fra CAD beskedne start i 1970'erne, stadig mere komplekse programmer er tilgængelige, at displayet færdige tegninger i tre-dimensionelle (3-D) formater.

Hand Udarbejdelse vs CAD Udarbejdelse

CAD udarbejdelsen har flere fordele i forhold hånd udarbejdelse, og den forreste er, at det er hurtigere. CAD udarbejdelsen giver også fleksibilitet i design og bekvemmelighed arbejdsmiljø sammenlignet med hånden udarbejdelse. Nogle eksperter mener, at hånd udarbejdelse er afgørende at forstå og fastholde grundlæggende redaktionelle koncepter. Studerende er udsat for hånd udarbejdelse sidste ende blive dygtige tegnere ved hjælp af CAD-software mere effektivt.

The Time Factor

Den største fordel ved CAD udarbejdelsen løbet hånd udarbejdelse er reduktionen i design tid, hvilket fører til reducerede design omkostninger. Udarbejdelsen skal skabe præcise tegninger, og enhver fejl kan have katastrofale resultater. Tegnere har brug for mere tid til de ønskede resultater med hånden udarbejdelse, som hver linje skal måles nøjagtigt og trukket. CAD-software sikrer total målenøjagtighed med et par enkle kommandoer, og dermed spare tid. CAD muliggør lagring af tidligere designskabeloner i computeren, så designprocessen ikke behøver at blive startet fra bunden for hvert nyt projekt. Eksisterende skabeloner kan tilpasses til at passe kravene i den nye projekt, reducere design tid.

Nem Manipulation

Design ændringer er ofte nødvendigt på grund af kundens præferencer eller væsentlige ændringer. CAD-software rummer fantastiske fleksibilitet til designere til at foretage de nødvendige ændringer eller modifikationer. Revisioner kan gøres enkelt og nemt uden at gentegne planerne. Med hånden udarbejdelse, at foretage ændringer, tegnere har noget alternativ til at gå tilbage til tegnebordet og start igen.

Bekvemmelighed Arbejdsmiljø

Hand udarbejdelse bruger værktøjer som udarbejdelsen bord, T firkantet, særlige redaktionelle papirer blyanter, viskelædere og redaktionelle ben. Disse værktøjer optager plads, og arbejdsmiljø vises rodet. De fleste CAD computer arbejdsstationer er Windows-baserede pc'er. Så en CAD tegneren har bare en computer på sit skrivebord med den menneskelige interface, som kan være en mus, en trackball eller en pen.


relaterede artikler