Sådan oprettes en destinationsside for en Facebook Fan Page

February 19

For at oprette en destinationsside på din Facebook fan side, bliver du nødt til at installere Facebooks FBML app. FBML er en forenklet HTML-kode designet til Facebook, der giver mulighed for at designe en side, som du ville en normal webside. Du kan tilføje links til din hjemmeside, indeholde billeder med links, og de fleste af de andre basale funktioner, du ville bruge til en almindelig webside. Du behøver ikke at være ekspert i Web design for at skabe en destinationsside, men nogle grundlæggende kendskab til HTML vil hjælpe.

Instruktioner

1 Log ind Facebook og gå til din fan side. Klik på "Rediger side" knappen.

2 Klik på "Apps" til venstre sidebar. Klik på "Browse More Applications" nederst på siden.

3 Skriv "statisk FBML" i søgefeltet. Klik på "Static FBML App."

4 Klik på "Tilføj til Min Side" til venstre sidebar. Klik på "Tilføj til side" i dialogboksen, og klik på "Luk" knappen.

5 Naviger tilbage til "Apps" liste over din fan side. Bemærk at FBML nu er opført i dine aktive apps. Klik på "Rediger indstillinger" under FBML titel.

6 Klik på fanen "Profil". Klik på "Fjern" ved siden af ​​"Box" valgmulighed. Klik på "Add" ved siden af ​​"Tab" valgmulighed. Klik på "Luk" for at lukke dialogboksen.

7 Klik på "Rediger" under FBML titel. Skriv navnet på fanen ved siden af ​​"Box titel."

8 Indtast eller indsæt indholdet af din destinationsside i "FBML" feltet. FBML er en forenklet version af HTML, uden behov for header tags. Brug f.eks <h1> og </ h1> tags til en titel. Brug <center> og </ center> tags til center tekst. Brug <p> tags for afsnit og standard "<a href=>" tags for weblinks. Klik på "Gem ændringer".

9 Klik på "Administrer tilladelser" i venstre sidebar. Klik på menuen ved siden af ​​"destinationsside." Vælg derefter din nye FBML side fra valgmulighederne. Klik på "Gem ændringer".


relaterede artikler